Ihanainen keskiviikko oli taas eilen. Jos tiistaina minikääpiötä harmitti jumpassa ollessaan niin harmeista ei ollut tietoakaan keskiviikkona.Tyttönen oli niin reipas ja nauravainen koko päivän että se jos mikä sai oikein kruunaamaan vapaapäivän. Ja iloisuus ei ollut pelkästään minikääpiön etuoikeus vaan kaikki tytöt oli yhtä hymyä ja yhtä reippautta ja iloisuutta koko päivän.

Aamulla lähdin minikääpiön kansa viemään vanhimman hammaslääkärin, keskimäinen oli mennyt tässä vaiheessa jo kouluun. Hammaslääkäri ,tai oikojahan tuo oli, meni loistavasti. Vanhin oli reipas kuin mikäkin. Renkuloita saatiin hienosti testattua suuhun ja ensi viikolla olisi sitten rautojen laitto. Hammaslääkäristä suunnattiin viemään vanhin kouluun ja siitä sitten minikääpiön kanssa kerhoon. Tuttu ja kerho ja tutut kaverit sai tytön viihtymään ja leikkimään iloisesti. Minä käväisin välissä hierojalla ja Taru vahti tyttöä sillä välin. Ihan mukavasti oli tainut tyttönen leikkiä myös hierojani aikana, ainakaan lapsenvahti ei ollut paikaltaan noussut koko aikana.  Hierojan jälkeen kerhoiltiin vielä hetkinen yhdessä ja sen jälkeen kotiin. Hetkinen ehdittiin minikääpiön kanssa leikkiä "pahaa prinsessaa", pyyhemörköä sekä  pieni painimatsikin ehdittiin ottaa ennen kuin keskimmäinen kotiutui ja siitä tunnin perästä vanhin. Kun vanhin pääsi koulusta läksimme uimaan . UImassa joka ikinen tyttö oli reipppaita kuin kultakalat konsanaan ja oli oikein hauska uimareissu taas. Kyllä sen huomaa mistä tytöt oikeasti tykkää. Uimassa leikittiin merikilpikonnaa, prinsessan pelastusta ja hyppyheikkejä.  IHANAA KUN OLI AIKAA PELLEILLÄ!!!!!! 

UImareissun jälkeen mies olikin jo saapunut töistä ja lähdettiin koko porukalla kauppaan. Kaupasta kotiuduttuamme teimme porukalla ruokaa ja oli ihana syödä koko perheen voimin. Viime koko porukan voimin ruokailusta olikin taas jo aikaa... pieniä asioita oppii arvostamaan vasta kun ne menettää.  Iltasella isoilla tytöillä oli tyttökerho ja minulla zumba. Sen ajan eli pari tuntia mies ulkoili minikääpiön kanssa raikkaassa syys säässä. Kun minä kotiuduin zumbasta oli pihalla monta punaposkista ja nauravaa tyttöä. Iltapesujen jälkeen vielä se "herkkuiltapala" ja sitten nukkumaan. Tai vanhin luki koko porukalle ensin  MIkko Mallikasta ja sen jälkeen nukkumaan.

Kun lapset simahti heittäytäydyin minä levyksi sohvalle ja mietin että kuinka onnellinen olenkaan  kun saan omistaa maailman ihanimmat tyttöset . Tyttöset jotka on toisena hetkenä täynnä tulta ja tappuraa ja toisena hetkenä täynnä sulaa rakkautta ja pehmoisia ajatuksia. Tyttöset jota uskaltaa ja kiukutella ja olla hankalia silloin tällöin mutta pääasiassa heidän kanssaan on hyvin helppo olla. Tyttöset joiden ajatuksissa on niin paljon myötätuntoa ja rakkauttaa toisiaan kohtaan että tiedän että tulevaisuudessa jos he muistavat samallalailla yhtä köyttä vetää he pärjäävät tulipa vastaan mitä tahansa. Tyttöset joiden kaltaisia ei ole kenelläkään muulla.  Välillä arjen kiireiden keskellä tulee tuo unohdettua mutta eilen sen taas tiedostin, tiedostin niin että sydän meinasi pakahtua suuresta rakkauden tulvasta. Miun tyttöset ne kaikkein ihanimmat aarteet!

 

Eli semmoinen kiireetön naurun ja kikatuksen täyttämä vapaapäivä meillä!   Tänään on työpäivä taas ja sen jälkeen minulla onkin aikuisten menoa (Juha Tapio, täältä tullaan.... )  ja mies kun on iltavuorossa tulee mummo tänne tyttösten kanssa. Kylään tulee myös veljeni lapset joten ilmeisesti täällä on tänäänkin paljon villiä menoa, kiljuntaa ja kikatusta.