Ulkona on harmaata... jotenkin mielikin on maassa. Tuntuu ahdistavalta katsoa ulos ja nähdä tyhjyyttä, ketään ei liiku missään tai jos liikkuu niin he ovat naamat väärin päin ja yrittävät selvitä tuuulessa ja sateessa kotiin... Välillä sitä miettii että miten tästä syksystä selviää.

Harmaudesta huolimatta tänään käytiin kaupoilla. Ostettiin nyt jo hyvissä ajoin tarvikkeita keskimmäisen synttärijuhlia varten... ensi viikolla ne sitten alkaa, keskiviikkona (virallisena päivänä)  ekat kekkerit ja viikon verran sitten mennäänkin juhlien   On se hyvä että on yksi syyslapsi niin saa jotain valoa tähän harmauteen. Keskimmäinen on aivan innoissaan synttäreistään. Paras juttu on se että pääsee mummon kanssa Pasaatiin shoppailemaan.. ja saa ihan ikioman puhelimen... tuohon puhelimen saantiin lasketaan jo öitäkin. Puhelimen jälkeen seuraavaksi parasta on että pääsee ravintolaan syömään (käyvät mummon kanssa samalla kun käyvät shoppailemassa). Keskimmäinen on jo useaan otteeseen miettinyt että mitä me muut syömme täällä kotona silloin kun hän on herkuttelemassa . Noiden kahden jutun jälkeen on parasta kaikki ne kaverit ja ystävät ja sukulaiset jotka tulevat meille. Tyttö sanoikin tuossa jo että "Ihanaa kun kaikki tulee juhlimaan MINUA!!!!"  On se vaan niiiiiiiiin iso juttu täyttää 5 vuotta.

Nyt ennen juhlinta kautta on tietty hyvä rauhoittua ja rauhallista meillä onkin, Isot piirtää ja tekee tehtäväkirjoja. Vaaveli nukkuu ja mies on töissä. MInä tuijotan joko tietokoneen ruutua tai tyhjyyttä ja harmautta  ikkunasta... voi kun tulisi taas kunnon talvi!!!