Taas on aikaa edelliseen päivitykseen lipsahtanut suuri määrä. Päivät juoksee ja silloin kun on aikaa niin sen ajan sitten yleensä käyttää johonkin muuhun kuin koneella istumiseen. Ja muutenkin kun koko päivän tuijottaa konetta töissä ei oikein enää jaksa iltaisin sitä tuijotella.
 
Mutta vaikka aikaa on kulunut niin mitään suurta ja ihmeellistä päivitettävää ei nyt lienee kyllä ollutkaan. Päivät rullaillee tutuiksi urautuneissa uomissaan.
 
Tällä viikolla on tehty töitä, käyty koulussa ja harrastettu entiseen malliin. tai itse asiassa isojen likkojen futistreenit on tauolla joten minikääpiö on harrastanut entiseen malliin ja isot ovat käyttäneet vapaa-aikansa kavereiden kanssa hillumiseen. Ihania kavereita tyttösillä. Iltaisin saa sitten kuulla kuinka jonkun kanssa tehtiin sitä ja toisen kanssa tätä. Pääasia lienee että tytöt siis viihtyy.
 
Minikääpiöllä on harrastukset jatkuneet. Koska mies on iltavuorossa tämän viikon on mummo joutunut/päässyt kuskaus puuhiiin. Mummo on kuljettanut tyttöä telinevoimisteluun ja happy kidsiin. ja tyttöhän on tietenkin nauttinut extra huomiosta täysin siemauksin.
 
Itse olen töiden jälkeen ollut superväsy ja illat onkin mennyt vain ollen. Nyt minulla on päällä ”ei saa hengästyä tai nostattaa sykkeita” kuuri. Omat verenpaine lääkkeet on tauolla ja nyt tauon aikana syötävät ei pidä sykkeitä kurissa ja leposykkeet huitelee 100 korkeammalla puolella vähän väliä. Neuvoksi sain vaan ottaa rauhallisesti… ja eipä tässä muu autakkaan, heti jos hengästyy niin alkaa huimata ja muutenkin olo on välillä aika epätodellinen… Ensi viikolla labrakokeiden jälkeen saa omat lääkkeet takaisin ja vaikka ne ei paineita laskekkaan ja tähän mennessä olen pitänyt niitä ihan ”humpuukkina” niin nyt tauon aikana kyllä huomaa että kyllä niistä jotain iloa sitten kuitenkin kaiketi on.
 
Tänään on perjantai. Hengästymiskiellosta huolimatta lähden tänään töiden jälkeen uimaan likkojen kanssa, hulluksihan tässä tulee jos vaan makaa eikä tee mitään.  Mummo lupaili lähteä mukaan uimaan. Illalla sitten taidan napata likat kainaloon ja kaivautua sohvalle, töllöstä tulee ”vain elämää” ja se on minun ja likkojen uusi ”hölläily ohjelma” eli himpun herkkuja , laulua ja kainalohoitoa sitten uimisen päätteeksi.