Meillä piti olla tänään vaavelin kanssa muskari päivä mutta koska muskari ope oli ilmeisesti tullut kipeäksi  ja muskari oli peruttu me mentii vaavelin kanssa tuohon KArhulan avoimeen päiväkotiin. Mummo vei tänään vanhimman eskariin ja meni keskimmäisen kanssa Karhuvuorenavoimeen päiväkotiin leikkimään. Hienosti oli siis meidän lapsukaiset ripoteltu tänään ympäri KOtkaa .

Tuo avoinpäivä koti on ollut aina kiva siitä syystä että sinne on voinut mennä silloin kun itselleen sopii mutta tietenkin siihenkin on tulossa muutos. Eli ennen niiin ihana paikka, Karhuvuoren avoinpäiväkoti, on muuttanut systeeminsä eli paikalle saa mennä vain joko tiistaina tai torstaina ja noillekkin päiville otetaan vastaan vain 25 henkilöä jotka ovat ilmottautuneet listalle. Nyt meillä mummo  laittoi että hän käy keskimmäisen kanssa siellä aina torstaina joten siihen loppui sitten minun Karhuvuoressa käynti . Olisin varmasti saanut jotenkin puhuttua että saisin käydä tyttöjen kanssa tiistaisin kun aikuinen on kuitenkin eri mutta toisaalta se on sitten ikävää niille muille jonka paikat sitten veisin, eli jos minä , vaaveli  ja keskimmäinen laitettaisiin että käydään tiistaisin ja kuitenkaan me ei joka tiistai päästä koska ei ole autoa niin veisimme kuitenkin aina joka tiistai kolme paikkaa niiltä jotka niitä paikkoja haluaisi.. eli hei heipä hei Karhuvuoren kivat kerhokamut ja kerhomammat, nähdään sitten joskus kun törmäillään!  

No onneksi on tuo Karhulan avoin.. eli me aletaan sitten käydä siellä enemmän mutta siellä on vain se että siellä ei pääse ulos... No täytynee miettiä asiaa.. 

Mutta nyt herkulllisempii asioihin... minullapa on jääkaapissa hyytymässä huomista varten valkosuklaajuustokakku... kadehtikaa vapaasti vaan se on tosi ihanaa. PIdän huomenna lastenvaate kutsut ja siellä ajattelin tuota kakkua tarjota. Herkullisen reseptin löysin Täältä, tuolla on paljon muitakin ihania reseptejä... oikein kuola valuu jo pelkästä ajatuksesta että huomenna pääsee kakkua maistelemaan . Vaavelin kanssa nuoltiin taikina kulhot leipomisen jälkeen hyvin tarkkaan.. ja oli se niin namia!!! Nyt vaaveli katselee hetken TITI nallea ja kohta (kun saan takamukseni ylös tästä penkistä) aletaan imuroda, imurointi pitää nykyään aina suorittaa niin että vaavelikin pääseee mukaan hommiin.  Vaaveli rakastaa imuroimista ja koska vaaveli haluaa imuroida niin homma on aika HIDASTA... mutta eihän tässä ole mihinkään kiire.