HUomenta kaikki äidit ja muutkin läheisille tärkeät henkilöt! 

Aamulla kun kömmin alakertaan oli mies jättänyt lapun (oli ollut yön töissä), "huomenta rakas, hauskaa äitenpäivää!" Pusu. Tämä oli jotenkin liikuttavaa koska ei meillä yleensä mitän lappusia mihinkään jätetä  ja jos jätetään niin ei niissä lue kuin korkeintaan etttä "siivoa tai pese pyykit Silmänisku" No mutta nyt sain kuitenkin mukava yllätyksen.

Jenna tuli aamupalalle ja pyöri hetken ympyrää ja meni laittamaan kahvinkeittimen päälle (mies oli ladannut sen valmiiksi) näin sai äiti sitten aamukahvit. Seuraavaksi tytöt halusivat soittaa mummolle jolla on tänään äitienpäivän lisäksi muutakin juhlittavaa, rakas mummomme täyttää 60 VUOTTA!!! Tytöt lailoivat mummolle paljon onnea vaan niin suomeksi kuin Englanniksikin. Seuraavaksi kun minä vielä juttelin puhelimessa mummon kanssa niin tytöt toivat ihanat paketit ja LIIKKUTTAVAT KORTIT. laitan niistä teille kuvat. Nuo kortit on niin ihanat että aioin keksi niihin jotkut kehykset ja laittaa seinälle.

 

Tässä lahjani ensimmäinen on vanhimman tekemä ja toinen keskimmäisen:

Ja kaikkein ihaninta on että nämä tulee tarpeeseen, vanhat kauppakassimme alkaa olla jo rikki.

%C3%A4itienp%C3%A4iv%C3%A4%20001.jpg   %C3%A4itienp%C3%A4iv%C3%A4%20002.jpg

 

Tässä kortit: Vasemmalla puolella on Keskimmäisen tekemät niiissä lukee, Maailman paras äiti, Äiti leikkii ja laittaa ruokaa, äiti antaa tehdä kotitöitä ja äiti on kärsivällinen.

oikealla vanhimman, siinä sanotaan Kukkia poimin kukkia kannan kauneimmat niistä äidille annan,äiti on kiva kun se pyöräilee meidän kanssa!

%C3%A4itienp%C3%A4iv%C3%A4%20003.jpg'

 

 

IHANIA!!!

Ja tässä tämän aamun ihanaiset 

%C3%A4itienp%C3%A4iv%C3%A4%20004.jpg