HRRRRR!!! Ulkona on kammottava ilma. Vaikka asteet on reilusti plussan puolella niin ulkona tuntuu kylmälle... kylmälle tuntuu tosin myös sisällä, riittää kun katselee ulos harmaaseen kaatosateeseen...  Aamulla oli ihan kiva ilma, aurinko näyttäytyi hieman pilvien lomasta ja oltiinkin melkein kaksi tuntia tuossa aamusella ulkona samalla saatettiin vanhin eskariin. Kiva ilma vaan loppui yllättäen ja nopeasti,  tilalle tuli harmaa pilvimassa ja paljon vettä... no sulaapahan lumet, jos nyt jotain positiivista pitää hakea!

Nyt vaaveli nukkuu päiväunia ja isot tytöt pelaavat mummon kanssa lautapelejä. Kun vaaveli herää (ja mies kotiutuu töistä) lähdemme uimaan... minä meinaan päätin että minä en tänään nokkaani ulos näytä muutoin kun menemällä autoon ja autosta pois.  Ja muutenkin on tosi kiva mennäkkin taas uimaan, viime kerrasta Kotkan hallissa (ollaan kyllä käyty muualla) onkin jo paljon aikaa. 

Huomennakin on suunnitelmissa uimista se että missä hallissa on vielä hieman auki. Huomenna on tarkoituksena myös suunnata pitkästä aikaa keskimmäisen ja vaavelin kanssa karhuvuoren avoimeen päiväkotiin, kiva vähdä "vanhoja" tuttuja pitkästä aikaa.  Vanhimmallakin on huomenna eskarissa poikkeuspäivä, he menevät päääsiäisvaellukselle ja pakkailevat kuulemman KAIKKI askartelut kotiiin tuomisiksi (kiva kiva...mihinköhän nuo taas varastoisi).

Huomisen jälkeen alkaakin sitten pääsiäisloma tai siis minulla ja tytöillä alkaa, mies on koko pääsiäisen töissä mutta minulle on pääsiäisessä  pää asia hitaat ja kiireettömät aamut ja JIPPIIIII niitä hitaita aamuja tulee NELJÄ Putkeen (niin ja ehkä vähän pääasiassa on myös ne suklaamunat)...   Isot tytöt osottaa kovasti kukon käyntiä, vanhin hieman on miettinyt että mitenköhän kipeäksi hän tulee niistä suklaamunista... minä ehdottelin että jos soitetaan kukolle että toisi vain muutaman munan  (syödään ne sitten kerralla laktoosipillereiden kanssa) ja loput hedelmäkarkkeja. Hieman ovat tytöt ihmetelleet että mistä minä saan kukon numeron ja MISSÄ se kukko pitää puhelintaan....  selitä siinä nyt sitten!!!