Tänään me sitten käytiin Flamingossa. Ja kyllä oli kivaa .

Meidän on pitänyt ja pitänyt ja pitänyt mennä tuonne Flamingoon jo aika päiviä sitten. Jotenkin ei vaan ole saatu aikaiseksi, milloin on liian pitkä matka ja milloin se on liian kallista ja milloin mitäkin... Tänään nyt kuitenkin päätettiin repäistä ja lähteä tuonne.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan meidän piti mennä Sealifeen mutta koska (onneksi) huomasin että se on auki vain klo 17 asti ja me päästiin lähtemään vasta puoli kahden maissa niin aika menisi liian tiukille, meiltä kuitenkin ajaa Helsinkiin sen vajaa pari tuntia.  Koska Sealife ei siis tullut kyseeseen niin keksittiin että nyt mennään eikä meinata, kerran se vaan rahapussissa kirpaisee  ja kyllä se kirpaisikin (liput meidän porukalta 60 eur ,auts!) mutta oli se kyllä sen arvoistakin.

Lapset olivat ihan innoissaan. Ehkäpä tuo on kyllä enemmän semmoinen uimataitoisten paikka, eli isojen tyttöjen kanssa pystyi mäkiä laskemaan niin että laski aikuisen kanssa yhdessä mutta en olisi noita voinut päästää ilman aikuista kyllä mihinkään mäkiin tuolla, tai  no siinä Familia mäessä he laskivat yksin mutta ei muissa. Nuo osaavat uida mutta ei vielä niin hyvin että sataprosenttisesti heidän taitoihinsa luottaisin.... Vaavelille  (ja kyllä nuo isommatkin siinä läträsi )siellä oli ihan kiva lasten allas jossa oli pari pikkuista mäkeä. Plussaa paikka sai myös lämpöisestä sisäilmasta... mulla on usein kylpylöissä lämmin vedesssä mutta heti kun nousee ylös alkaa paleltaa mutta tuolla ei sitä ongelmaa ollut.

Vanhin yllätti meidät aivan totaalisesti. Hän alkoi kinuamaan että hän haluaa hypätä hyppypaikalta. Hyppypaikkojen korkeus on kolme ja viisi metriä. Minä yritin sanoa että olet vielä liian pieni hyppäämään kolmesta metristä, mutta tyttö vaan jankkasi että haluaa hyppäämään. No lopulta mies suostui ja me ajateltiin että vanhin tulee häntä koipien välissä takaisin kun käy katsomassa hyppypaikan sieltä ylhäältä käsin mutta toisin kävi... minun kuusi vuotias prinsessani hyppäsi KOLMESTA METRISTÄ , ihan vaan loikkasi sieltä alas ihan kuin olisi niin tehnyt useat kerrat aiemminkin  täytyy sanoa että oli äiti  (ja niin oli kyllä isäkin) hieman äimänkäkenä... Eikä se ensimmäinen hyppy jäänyt viimeiseksi vaan tyttö hyppi sieltä ainakin viisi kertaa uudelleenkin .

Ainut oikeastaan miinus puoli reissussa oli ajan kuluminen... aika meni kuin siivillä ja tuntui että kolmen tunnin uima-aika oli aivan liian lyhyt... mutta niinhän se on että kaikki loppuu aikanaan ja niin meidänkin oli kylpylästä poistuttava. Kotimatkalla käytiin vielä Kuninkaantien ABC:llä hampurilaisilla. Hienosti jaksoi tytöt olla hereillä kotiin saakkaa, vaavelikin vaikka oli nukkunut vain reilun puolen tunnin unet ja nekin menomatkalla autossa. Kotona oltiin kymmentä vaille yhdeksän eli melkein tunnin normaali nukkumaan meno aikaa jäljessä.

Nyt tytöt nukkuvat ja kohta nukkuu äitikin... sen verran rankkaa tämä  reissaaminen kuitenkin on! 

IHANA PÄIVÄ TAKANA... tähän onkin mukava lopettaa syyslomailu, huomenna huilitaan ja sitten alkaa taas arki!!!