Tänään ei ole mitään ohjelmaa.  Tai no ainahan on ohjelmaa mutta ei mitään semmoista missä pitäisi olla tiettyyn aikaan. Aamulla heitin matot pihalle ja imuroin ja pyyhkäisin lattiat, nyt matot saa tuulettua ihan rauhassa vaikka koko päivän ulkona raikkaassa ilmassa. Ulkona on tosi keväinen ilma, asteet on plussan puolella ja välillä aurinko pilkottelee pilvien lomasta, IHANAA!!! 

Vaaveli kävi päiväunille, yö meni pikkusen levottomasti. Ei vaavelin luona tarvinnut käydä kuin kaksi kertaa (toisella kerralla laitoin nenätippoja ja toisella annoin lääkettä) mutta aina muutaman tunnin välein parahteli unissaan. Kumma kyllä että noista hampaista on noin paljon vaivaa, en muista oliko isommilla hampaiden tulo ihan näin vaikeaa. Valveilla ollessaan on kyllä ihan oma hyväntuulinen itsensä mutta kyllähän se sitä suuta KOKO AJAN rassaa.

Tänään täytyy käydä ostamassa vaavelille uudet kengät. Sillä on tuommoiset Kuoma toppasaapikkaat mutta se onnistuu aina jotenkin saamaan ne pois jaloista ulkona ollessaan. Täytyy ostaa jotkut tarralliset tai nauhalliset niin saa kunnolla kiristettyä ne jalkaan.

 

Isot tekee tehtäväkirjojaan. Tänään ne on olleet taas ihan kavereita keskenään, lukuunottamatta että aamulla kun oltiin pihalla niin keskimmäinen veti herneen nenään jostakin (vissin kun vanhempi hyppäsi pidemmälle kuin hän) ja heitti Vanhinta halolla päähän. Onneksi ei tuolla ole ihan kauheasti voimaa mutta sen verran kuitenkin kopsahti vanhimman poskeen että naarmu/mustelma siihen kyllä tuli. Kumma kyllä tytöt sai tosi nopeasti riidan sovittua ja leikit jatkui sitten sisällä ihan nätisti.  Meillä  sitä sitten aina sattuu ja tapahtuu Hymy.