Koko viikonloppu on mennyt juhlinnan merkeissä. Keskimmäinen on nyt saatu juhlittua oikein urakalla 7 vuotiaaksi, vaikkakin oikea päivä on vasta ensi perjantaina. Herkkuja on tullut syötyä LIIKAA ja olo on sen mukainen.... turpea ja pyöreä. 

Laskeskelin tuossa että viikonlopun aikana meillä kävi yhteensä noin 50 vierasta, ihan kaikki kutsutut ei paikalle päässyt mutta olihan tuossakin jo vieraita,  saan nähdä mimmoinen juhlavieras määrä saadaan kun täytetään pyöreitä vuosia.  

Mutta ihania juhlia  ja aivan ihania pieniä ja isompia juhlioita. Lauantaina ensin kaveri synttärit joilla oli 11 lasta + meidän omat. Ohjelmassa oli piparin koristeua ja korujen askartelua. Paljon naurua ja kikatusta sekä KILJUNTAA, mikä noissa pienissä tytöissä on että ne KILJUUUUUUUUU!?!

  Noiden kaveri juhlien jälkeen tuli paikalle  rakkaimmat ystäväni lapsineen ja taas juhlittiin. Olikin oikein mukavat kemut. Lapset viihtyi keskenään ja me aikuiset höpistiin levottomia, juttujen taso oli peräti HUIMA.  Iltasella ei tarvinnut lapsia pahemmin nukutella vaan ihan oma toimisesti simahti samantien kun oli päänsä tyynyihinsä saaneet. Tosin keskimmäinen heräsi tunnin nukkumisen jälkeen mahakipuun joka siis johtui varmasti ihan suuresta herkkumäärän syönnistä. Tyttö kuitenkin nukahti pian uudestaan eikä enään myöhemmin mahaansa valitellut.

Tänään on sitten juhlittu koko iltapäivä sukulaisten , tuttavien sekä kummien kanssa. Lahjoja tyttö on saanut niin paljon etten ole mukana pysynyt ja niitä herkkuja... voi sitä määrää mikä on tullutkaan syötyä, onneksi olo on jo silai parempi että ensi viikolla pääsee  taas zumbaamaan niin ei jää ihan kaikki herkuttelu suoraan vyötärölle.

Nyt on siis juhlat juhlittu, torstaina vielä tulee veljeni lapset synttäreitä juhlimaan ja sitten on herkut joksikin aikaa herkuteltu. Huomenna olisi taasen maanantai, maanantai joka aloittaa kiireisen viikon. Mies on onneksi huomenna vapaalla niin minikääpiön kerhokuljetukset onnistuu kotiväen voimin. Huomenna illalla isot tytöt tanssiin ja sen jälkeen minä zumbaan. Tiistaina jumppaan harjoittelemaan tonttuesitystä ja keskiviikkona uimaan. Torstaina lapset viettää serkkujensa kanssa synttäreitä ja minä lähden kaverin kanssa katsomaan illalla Juha Tapiota (JEEEE!!!! Veera jokos olet päättänyt mitä me laitetaan päälle????) ja perjantaille uima- ja kauppareissua taas. Kiireisen viikon päätteeksi tulee myös vauhdikas viikonlopppu joka menee lasten yleisurheiluohjaaja kurssilla. Kivaa lähteä ja suorittaa tuo kurssi mutta täytyy sanoa että kaikkein pahimpaan saumaan se nyt tähän juuri joulu yms muiden kiireiden alle kyllä tulee.... No mutta eihän se ole kuin yksi viikonloppu ja sitten pääsee taas touhuamaan muuta... Katselin juuri kalenteria ja totesin että yhtään vapaata viikonloppua ei kalenterissa enään ole ennen uutta vuotta  ja arki illatkin näyttää pelottavan ylibuukatuilta, huoh...   No ensi vuonna sitten uudet kujeet ja rauhallisemmat menot...ehkä.