Huh huh... Nyt alkaa tuntua siltä että elämä voittaa. Viime yönä kukaan ei oksentanut ja koko porukka sai nukkua... ja kyllä me nukuttiinkin kuin  pikkuiset possut. Vaaveli kiljaisi jossakin välissä ja menin katsomaan häntä kauhun sekaisin tuntein... ei kai vain kukaan oksenna mutta ei siellä ollut mitään semmoista. Vaavelilla taisi olla vaan ikävä äitiä (oli eilen mummolla ja illan minä sitten nukuin päänsärkyä pois). Vaaveli rauhoittui kuitenkin nopeasti  kun oli saanut tarkistettua että äiti on edelleen olemassa häntä varten. Viime yönä kun oli saanut vaavelin uudelleen nukahtamaan itse lojuin hetken hereillä... oli aivan ihana tunne kun mihinkään ei sattunut ja pystyin  kävelemään vessaan hengästymättä... elämän pieniä iloja!!!

Nyt aamulla vanhin lähti jo eskariin hyvillä mielin. Keskimmäinen pitää vielä kerhosta vapaa päivän kun oli kuitenkin eilen vielä kipeä, tänään keskimmäinen vaikuttaa kuitenkin jo ihan terveeltä ja suht pirteältäkin. Vaaveli on VAAVELI ja piinaa siskoaan (keskimmäistä)...  aina hänen pitäsi saada juuri se lelu mikä on keskimmäisellä ja koko ajan keskimmäisen pitäisi leikkiä hänen kanssaan... eli tyttö on siis aivan normaali!!!

Oma olo on jo hyvä. Sen verran vielä on heikko olo että äsken kun saatoin vanhimman eskariin ja hetken heiluin tuossa pihalla niin tuntui että jalat meni maitohapoille aika helposti mutta se nyt on pientä ja johtunee siitä kun pariin päivään ei ole oikein  mitään syönyt.

MIes on vieläkin aika väsynyt. Hetken hänkin yritti tuossa pihalla olla mutta aika nopeasti tuli sisälle huilimaan. Enään hän ei ole oksentanut mutta jos hänellä on nyt se päivä minkä minä vietin eilen (eli päänsärkyä ja voimattomuutta) niin voimia vaan hänelle, näin jälkikäteen on vaikea sanoa kumpi päivä oli kauheampi... se milloin oksensi vai se milloin ei kyennyt enään edes oksentaa... Mutta eikähän mieskin tuosta tokene... 

Tänään mennään vielä puoli teholla... Vanhin lähtenee illalla tanssitunnille mutta muuten vaan lötkötellään kotona ja ehkä hieman pihallakin... huomenna on sitten päivä uusi!!!