HUh... nyt on tälle viikonlopulle oikein synttärisuma. smiley Eilen futistreenien jälkeen käytiin ensin veljen pojan syntymäpäivillä ja siitä sitten kiidettiin vielä kaverin kaksosten syntymäpäiville. Eli eilen tuli juhlittua kolmet kekkerit ja tänään olisi sitten edessä yhdet hieman korkeamman iän saavuttaneen henkilön juhlat. Menemme tänään 90 vuotis syntymäpäivä juhliin. smiley Eli synttäreitä riittää ja sehän tarkoittaa että HERKKUJA riittää. Eilen tuli syötyä niin paljon makiaa että viime yö meni todella kummallisia unia nähden. Seikkailuissa oli mukana lehmiä, ufoja, vaanijoita ja synnytyksiä... hmmm.. taidanpa ruveta sokeripaastolle heti tämän päiväisten juhlien jälkeen. wink

Jaaps mutta mitäpä kaikkea tässä on puuhattu sitten viime päivityksen... hmmm.. Torstaina mummo kuskaili isot likat treeneihin ja minikääpiön happykidsiin. MInä sitten minikääpiön kotiuduttua lähdin tyttösen kanssa hakemaan isot likat taitoratatreeneistä kotiin ja eihän ne olisi sieltä millään halunneet kotiin lähteä... 2,5 tuntia meni kuulemma ihan liian nopeasti. smiley NO mutta puoli kasilta oltiin kuitenkin kotosalla ja jonkin aikaa maattiin sohvalla koko lössi ja sitten vaan nukkumaan.
Perjantaina minä oli töissä ja mies meni iltaa töihin taas. Isoilla likoilla oli santalahdessa kauden päättäjäisjuhlat (vaikkei kausi nyt vielä päätykkään) , siellä h pelasivat minigolffia a kävivät pizzalla, hauskaa oli kuulemma ollut. Kun minä pääsin töistä lähdettiin me minikääpiön kanssa lenkille ja ilta menikin sitten sohvan syleilyssä likkojen juttuja kuunnellen. Oikein ihana perjantai ilta. heart

Eilen aamulla kävi kaveri poikansa kanssa pitkästä aikaa kylässä , minikääpiö oli mielissään kun sai kaverin leikkimään. Iltapäivä meni sitten tosiaan futistreenien ja syntärijuhlien merkeissä. 

Tänään meillä on sitten ne 90 v juhlat ja sen jälkeen likoilla on peli Valkealassa, uimatreenit jää nyt sitten tältä päivältä väliin mutta kun kaikkeen ei vaan ehdi, kahdeksi on vaikea jakaantua. 


Ensi viikolle ei suuria kummallisisa suunitelmia, päivät menee töissä ja illat luultavasti futiksen ja uimisen parissa. Tää tai siis tuleva lokakuu  on täynnä noita koks käyntejä ja se ahdistaa jo etukäteen mutta kaipa niistä on vaan selviydyttävä ainakin yritettävä. 

Lokakuulle sattuu syyslomakin ja siis likkojen, itse pidän kaksi palkatonta päivää syyslomalla jotta ehdin olla tyttöjen kanssa. Suunnitelmissa on risteily ja koska sinne lähtee kavereitakin niin nyt on helppo tehdä pyhälupaus siitä että niiden kavereiden kanssa voisi viettää hieman enemmän aikaa nyt tulevana kuukautena.  Tämä syyskuu on ollut yhtä matalalentoa ja oikein ketään ei ole ehtinyt nähdä saati sitten jutustella paremmin. Mutta koitan parantaa tapani. smiley

Nyt on pakko lakaa valmistautua aamiaispuuhiin ja kohta laittautumaan synttäreitä varten. Hauskaa sateisen sunnuntain jatko kaikille heart.