Ei ole taas blogia tullut päiviteltyä aika päiviin. Syy ei ole mikään muu kuin se että ei ole ollut aikaa istua sisällä ja koneella niin kauaan aikaa että olisi saanut jotain järkevää naputeltua. Mutta ehkäpä nyt... 

Viikonloppu oli mitä ihanin. Me tehtiin EI MITÄÄN... ei yhtään mitään suunniteltua , ei aikatauluja ei pakkoa, siis meillä tyttöjen kanssa.. mies kävi kyllä omissa touhuissaan mutta siitä myöhemmin.

Lauantaina aamusella lähdettiin tyttöjen kanssa lenkille. Lenkillä eksyimme kuin vanhigossa ystäväni pihalle terassin rakennusta ihmettelemään. Aika hujahti huomaamatta. Minikääpiön kanssa käveltiin tekemään ruoka ja soiteltiin isot tytöt syömään. Vanhin ja keskimmäinen kävi ahmimassa ruuat napaan ja lähti takaisin kylille (leikkikentälle, retkelle jne... ei oikein edes tiedä missä he luutusivat koko päivän) mukana heillä  oli minun rakkaan ystävän lapset ja tohinaa riitti. MInä ja minikääpiö jäätiin ruuan jälkeen kotipihalle ja siinä ihmeteltiin ja puuhasteltiin ihanassa auringon paisteessa. JOnkin ajankuluttua eräs tuttuva piipahti kahvilla ja siinä sitten kahviteltiin. Itselläni zumba varvasti kuumotti kauheasti mutta minikääpiölle ei ollut vahtia... , kahvivierastakin jo pyysin mutta ei onnistunut . No ei siinä mitään päätin laittaa faceen vihjaileva pyyntö : " Onko vapaa ehtoisia lastenvahteja vai pitääkö määrätä?" taisi olla status päivitykseni  Ei mennyt aikaakaan kun vaari soitti ja lupautui tulemaan minikääpiön seuraksi. On se toimivaa tämä tietotekniikka . MInä lähdin zumbailemaan ja Vaari jäi minikääpiö vahdiksi. Kun tulin zumbailemasta oli mieskin jo kotiutunut omista menoistaan ja päätettiin sitten käydä hakemassa karkkia ja lastenleffa ja yllättää lapset iloisesti. Ja kyllähän he iloitsvatkin. Isot tytöt oli tosiaan oleet KOKO PÄIVÄN ulkona ja heitä ei tarvinnut kahdesti kehottaa sohvalle kainalohoitoon ja elokuvaa katsomaan. Ilta menikin sitten sinä karkkia ahmien ja läheisyydestä nauttien. 

Sunnuntai valkeni yhtä aurinkoisena kuin lauantaikin. "saadaanks mennä hakee Ronjaa ja NInjaa...?" oli eka sanat mitkä isojen tyttöjen suusta kuului ja sinne ne sitten lähti. Itse hörpin aamukaffeeni rauhassa minikääpiön leikkiessä omalla pihallamme. Kun kaffet oli juotu läksimme tytön kanssa katsomaan missä päin siskot luuraa ja samalla tietyt tiirailemaan sitä valmistuvaa terassia. Terassin valmistus oli keskeytynyt puutavaran puutteessa mutta kahvia sai Tarunkin hoivissa. Käväisin siinä kaffella ja lapset leikkivät pihalla omiaan. Isommmat vahtivat pienempiä ja me saatiin Tarun kanssa himpun höpötellä.  Lounas aikaan meidän porukka lähti kotiin syömään. Ruuan jälkeenen tainut ehtiä edes pöytää siivota kun isot oli jo matkalla kavereidensa luokse leikkimään. MInä siinä siivoilin keittiötä hetken ja sitten alkoi minikääpiökin vaatimaan "Tarulle ja Wambbaselle" pääsyä. ja niin me sitten lähdettiin lampsimaan. Matkalla ihmeteltiin kukkia ja sammakonpoikasia, fasaaneita ja kyyhkysiä. Ihmeellinen, ihmeellinen maailma . Kun vihdoin pääsimme perille (reiluun 500 metrin matkaanmeni meiltä reilu puolituntia) olikin Isäntäväki siellä jo työntouhussa.. ainakin suunnittelemassa mitä seuraavaksi tehtäisiin . Lapset alkoi leikkimään omiaan ja minä , Taru ja Asko siinä sitten vaan olla möllötetttiin. Ihanassa säässä lasten leikkiessä sopuisasti hurahtikin sitten monta tuntia. Tarun kanssa taidettiin siinä loistokelin puitteissa nauttia muutama siiderikin  kummasti kikatutti!  Ihana Ihana rakas ystäväiseni Taru! 

Kello taisi näyttää lähemmäs seitsemään kun vihdoin kotiuduimme, mies tuli sopivasti omista puuhistaan ja haki meidät kotiin joten kotimatkaan ei mennyt sitten puolta ikuisuutta. Kotona sitten päätettiin päästä helpolla ja haettiin pizzat. Lapset sänkyihin ja täytyy sanoa että kyllä sydäntä lämmitti kun keskimmäinen totesi että: "Äiti...Olipa IHANA viikonloppu!" Jokainen tyttö simahti kuin saunalyhty ja samat sanat kyllä lausuin mielessäni...kyllä oli ihana viikonloppu, aikaa ja yhdessä oloa, parasta seuraa ja kikatusta. Tuommoista sen pitäisi olla aina .

 

Mutta sitten vihdoin siihen miehen menoon. Eli miehellä oli töistä vapaa viikonloppu joka sitten täyttyi koiraharrastus painotteisesti. Elimäellä järjestettiin jälkikoe ja mies lähti sinne Tessaa viemään. Lauantai meni jälkiä tehden ja sunnuntai sitten itse kokeissa. Nämä oli Tessan ihka ensimmäiset kokeet ja harjoittelukin oli jäänyt vähälle eli tänä keväänä on Tessalle harjoitusjälkiä tehty vain ja ainoastaan yksi . No mutta harjoituksen puute ei näkynyt suorituksesa. Ensimmäiset kokeet ja nuori koira (1 v )  ja tulos oli avo 2   36 pisteellä... ihan mielettömän hyvä tulos siis.... JEIIIIIII, hyvä Tessa!!!!!!!!  Koirapainotteiset viikonloput jatkuu.. nyt tulevana viikonloppuna on Haminan näyttely ja sitten seuraavana olisi taas jälkikokeet, tällä kertaa pyhtään maastoissa. 

 

Maanantai meni ihan töitä tehden, kaupassa käyden ja zumbaillen. Tänään vuorossa oli taasen töitä ja iltasella agility josta itseasiassa juuri vasta kotiuduin. Huomenna VAPAAPÄIVÄ... ja ööööööö... ei mitää tekemistä. Zumba minulla olisi mutta en taida saada lastenvahtia , nooh mutta täytyy jotain liikuntaa keksiä... jos vaikka uimaan jos ei muuta keksitä.