Loppiainen....Uskonnollista merkitystä päivälle sai hieman hakea mutta olipa se nyt mikä hyväjänsä niin olen niiiiiiiin kiitollinen tästä vapaapäivästä. Eilinen työ päivä oli kiireinen ja jotenkin muutenkin tosi vaikea. Puolilta päivin alkanut päänsärky ei todellakaan helpottanut oloa. Kun neljältä (loppiasaatto) pantiin toimisto kiinni niin täytynee sanoa että olin enemmän kuin kiitollinen tulevasta kolmen päivän vapaasta. 

Kun tulin kotiin oli lapset ihan täällä ihan murhe mielin. Oli tarkoitus että kavereita olisi tullut leikkimään mutta se siirtyi lauantaihin ja syy oli mitä ällöin.... YÖKSSSSS..... Minikääpiöstä löytyi kihomatoja keskiviikko iltana ja haluttiin ottaa varman päälle että lääke ja lakananvaihdot ehtii tehota ja kaverit ehtii tutkia omat lapsensa ettei nyt sitten ole koko kaveripiirin leikki ikäiset matosia....yyyhhhhh!!!.

MInä kun olen aina luullut että tuo on päiväkotilasten vaiva....mutta ilmeisesti niitä voi saada ihan tuommoinen kerta viikossa kerhossa kävijäkin.. tai en ainakaan nyt keksi että mistä mualta tuo olisi ne voinut saada kun eihän tuo oikeastaan edes leiki kenenkään kanssa joka olisi tarhassa. YÖKS!! YÖKS!!!! YÖKS!!!!  

Netistä opiskelin asiaa ja ne on kuulemma tosi yleisiä ja edelleen YÖKS!!!!!  ja niiden kanssa kenen lapset on päiväkodissa olleet ottavat asian ihan että  Joo noita aina välillä on ja niitä tulee ja menee...." YÖÖÖÖÖÖKSSS!!! MInä kun olen täällä yökkien pessyt lakanoita ja syöttänyt lapsille matoläkkeen. YÖKS!!!!  Isoilla en siis ole niitä nähnyt mutta ohjeen mukaan koko perheen ja perheen kanssa läheisesti olevien kanssa kannattaa se lääke syödä.YÖKS!!!!  Ilmoitin asiasta myös kerhoon jotta osaa siellä sitten lasten vanhemmat katsoa että onko muissa lapsissa, kerhotäti otti asian hyvin rauhallisesti vastaan ja sanoi että ilmootellaan mutta noita nyt aina välillä on.... YÖKS, mie en ole ikinä moisiin joutunut luojan kiitos tutustumaan ja toivon todella etten IKINÄ enään joudukkaan..... nuo kun on siitä inhottavia että jos itsehoitaa asian kuntoon ja joku toinen ei hoida (siis jos ei tiedä esim asiasta) niin sitten se toinen tartuttaa tietämättään ne takaisin  jne....En kyllä tajua että miten tuommoisia yököttävyyksiä VOI OLLA vielä 2000 luvulla. YÖKS!!!!

Mutta meillä oli siis eilen mummo täällä pessyt lakanoita ja saunottanut pehmoleluja. MIes pyyhki kaikki pinnat kloritella ja eilisen lääkkeen jälkeen meni KAIKKI lakanat ja petivaatteet vielä uudelleen pesuun... VITTU MIKÄ RUMBA!!!!!!!!  ja sen takia sanonkin joka ikiselle jonka kanssa minikääpiö nyt ikinä voisi tulevaisuudessakaan olla tekemisessä että tarkkailkaa. Minä en ainakaa ikinä halua noita takaisin meille. Ja vaikka asia on ällöttävä niin haluan kertoa siitä (vaikka kuulin jonkun suusta että älä nyt kelleen kerro...) että asia saataisiin hoitoon ja kuntoon. Jos jonkun muun lapsella olisi niin haluaisin minäkin tietää jotta saataisiin tillanne hallintaan  NUo kun itää vissiin useamman viikon niin luultavasti tartunta on saatu jo ennen joulua ja vaikka lääke tehoaakin nopeasti eli kun se on eilen otettu on madot entisiä jo tänään niin jos nyt jollakin lasten kavereista noita on nin ne hyppää takaisin helposti... lääkkeet kun ei anna suojaa tulevaa vastaan vaan tappaa vaan jo olemasssa olevat matoset. YÖKS YÖKS JA VIELÄ KERRAN YÖKS!!!!! (ja ennen kuin joku ehtii sanoa että no KOirasta nuo on tarttuneet niiin, nämä madot eivät tartu eläimistä vaan nimenomaan toisista lapsista, Joku tutkimus oli tehty Helsingin päiväkoti lapsista jopa 5-10 %:lla on kihomatoja... YÖÖÖÖÖKS!!! Edelleenkään en tajua että miten noin voi olla eix noihin päiväköteihin vois laittaa jotain pakkomatokuuria tms....  

 YÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖKSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!

Mutta siis eiliset leikkitreffit peruuntui ja lapset oli murhemielin. Koska lasten vikahan tapaus ei tietenkään ole (ei tietty kenenkään mutta kaikkein vähiten lasten) niin ajattelin hieman hemmotella heitä ja keksin että lähdetään Pasaatiin. Pukki oli tuonnout tytöille BR lelukaupan lahjakortit ja isoille HM:n lahjakortit joten niitä sitten suunnattiin tuhlaamaan. BRleluista tytöt osti jokainen 20 euroa kortillaan PALJON PALJON zhu zhu krääsää... HUOH!  ja vanhin osti lisäksi jotain top model juttuja. Hm:stä keskimmäinen löysi farkut, paidan ja ihanan neulemekon ja sai juuri 30 euron lahjakorttinsa riittämään niihin alennus myyntien ansiosta. Vanhimmalla oli lahjakortteja jopa 50 euron edestä mutta hän tyytyi ostamaan vaan itselleen IHANAN villakangastakin (15 eur) ja aina yhtä ihanana isosiskona tyttö osti minikääpiölle korun . Perusteluna vanhin vain sanoi että minikääpiö halusi sitä kovasti ja oli hieman epäreilua kun Iina ei saanut pukilta hm:n lahjakorttia.  Ihana isosisko .

Shoppailujen päätteeksi käytiin vielä Rossossa syömässä ja  tytöt suunnilleen nuoli lautaset viimeiseen pisaraan asti.  MInikääpiön annos saatiin ilmaiseksi koska se oli aika viileä kun se tuotiin pöytää ja kun asiasta tarjoilijalle sanoin hän tarjoutui tuomaan uuden mutta koska minikääpiö oli kovasti nälkäinen ja totesi tiukkaan sävyyn tarjoilijalle että "MIe syön nää sitten kylminä..." Niin tarjoilia päätti poistaa annoksen laskusta kokonaan. HYvää palvelua, niin kuin  Kotkan Rossossa aina . 

Iltasella kotona minä ja mies jatkettiin pyykkirumbaa ja tytöt leikkihetken uusilla ROMUILLAAN .  Kun tytöt kävi nukkumaan olin itsekkin jotenkin tosi poikki ja criminald mindsin (lempi tv sarjani)  jälkeen kaatusin sänkyyn ja nukuin kuin tukki aamuun asti.

 

Nyt tässä tyttöjen kanssa TAAS pestään lakanoita ja kohta mennään aamusaunaan. Mies on töissä ja kun hän sieltä kotiutuu niin lähdemme Vaarin nimipäiville. Iltaselle olemme miehen kanssa taas suunnitelleet lenkiä ihan kahdestaan, tytöt lupasi hoitaa minikääpiötä sen aikaa ja loppuilta menee varmasti koko perheen kanssa voice of Finlandia tuijotellessa.... MIe niin tykkän  koko perheen yhteisistä illoista !