Se olisi viikonloppu taasen. Loppu viikko meni aika kivasti ilman suurempaa draamaa tahi muutakaan mullistavaa. Keskiviikkona oli tyttöjen kanssa uimista ja miun zumba. Torstaina ihan vaan töiden jälkeen kotona möllötystä, pannaria ja muistipelejä. Ja eilen töitä,  kauppareissua, lenkkeilyä. Eilen kun mies lähti töihin yöksi, kellistin minä itseni sohvalle yhdeksän maissa ja nukahdin sitten siihen. Siitä sitten siirryin sänkyyn puoli yhdentoista maissa ja tänään heräsin puoli yhdeksältä.  Taisi olla univelkojen pois nukkumisen aika. Mutta hyvät unet takana niin nyt jaksaa taas.

Tänään aamulla lähdettiin heti yhdeksän jälkeen tyttöjen kanssa uimahalliin ja puljailtiin siellä hyvän aikaa. Nyt tytöt leikkii barbeilla ja kohta tulee mummi ja pappa käymään pitkästä aikaa. Iltapäivälle olisi kaverin lapsen synttäreitä mutta muuten ilta meneekin sitten rauhallisesti kotioloissa. Mies ihana oli ottanut viimeisen yön vapaaksi joten meillä on tänään aikaa.... kummallista, en muista milloin olisi viimeksi oltu koko iltapäivä, ilta, yö ja vielä seuraavakin päivä samaan aikaaan kotosalla. Hieman on menneet ristiin minun ja miehen vapaapäivät mutta nyt semmoinen on siis kuitenkin järjestymässä, mukavata... !!

Mutta eipä siis kummempaa täällä päin. Huomenna tyttöjen zumbaa ja tanssuloita, pianotuntia ja minun zumbaa. Mieskin jossakin välissä luultavasti salilla käväisee joten huominen on täyttä toimintaa. 

Mutta ennen huomista toiminta päivää nautiskelemme tämän hitaan lauantain alta pois.