Eilen oli sekopäivä...  Hauska päivä mutta erittäin sekava... siis minulla. Ajatukset seilasi vanhoista uusiin ja uusista taas vanhoihin. Sekoilin sanoissani ja suusta pääsi paljo sammakoita... onneksi kuitenkin hyviä sammakoita . Sen verta noloja kuitenkin että näytin tomaatilta muutamaan otteeeseen töissä... 

 

Töiden jälkeen lähdimme uimaan. Uimahallissa on kivaa niinkuin aina... minikääpiö oli uimassa ...no niin kuin aina..puhelias.... Saunassa sain kuulla tiivistelmän uimareissusta... " äiti, sie oot äiti ja tuija ja mie oon iina ja lapsi. miulla on pienet tissit ja siulla isot tissit, tää on sauna ja täällä on kuuma ja uimassa on kivaa ja tytöt aina on villejä"         

Teksti tuli semmoisella paatoksella että äitiä himpun hymyilitti... samoin muita sauna kavereita . NO saunomista ja uimista mahtui siis uimareissuun kuten myös hyppimistä ja sukeltelua.

Iltasella kotiin iltapala suuhun ja nukkumaan. MIes lähti vielä kaverinsa kanssa lenkille ja minä jäin kuluttamaan sohvaa... Oikein mukava ja sekopäinen päivä siis takana.... 

 

Tänään minulla olisi vapaapäivä.... Päivän varalle on suunniteltua ulkoilua ja isojen tyttöjen jumppaa. Mies lähtee iltavuoroon töihin ja minä ajatellin ja toivoisin että jos ehtisin heittä iltapäivällä minikääpiön ja tessan kanssa jonkun kunnon lenkin.... lisää tehoja lenkkiin tuo varmasti teiden hiekotus... pulkkaa on aikasta rankka vetää tuolla täyteen hiekotetuilla teilla mutta rattaita en enään isolle tytölle suostu ottaaan ja eihän tuo 2 v kuitenkaan vielä jaksa 7-9 kilometriä kävellkkään ainakaan sitä tahtia että lenkkeily olisi mielekästä... joten pulkalla mennään... onneksi pulkassa on teräs jalakset .