Aamusella mummo  tuli hakemaan meidät kerhoon. Oli taas ihan kiva aamupäivä, itse saa juoda kahvia niin että mahassa tuntuu Hymy ja tytöillä oli kavereita. Tosin taas kun piti pois lähteä niin syntyi joku ihme jupakka. Molemmat olisivat halunneet laittaa "kultapipon" ja niitä kun on vaan yksi. No pienen huudon (lapset siis huusi en minä) jälkeen tilanne rauhoittui.  No ei siinä se sotku kun saatiin selvittyä (ja kultapipon jouduttua jäähylle ylähyllylle)  niin tytöt jäikin kotona ulos leikkimään  (ylläty, yllätys ) napakelkalla, voi vitsi kun se on hauska!!!

Äsken nuo tulivat sisään ja nyt ovat taas ihan vallattomalla päällä, on kyllä niin ihanaa kun noista on toisilleen seuraa, en osaa edes kuvitella mitä nuo leikkisivät jos olisivat yksin. .. Nythän mulla onkin kauhea huoli että miten tulevasuudessa vaaveli leikkii kun se on tavallaan yksin kun ei ole saman ikäistä kaveria tappelu- ja leikkikaverina.

Ja vallattomathan näyttää tältä:

 

 

 

Tänään iltapäivällä tulee vielä tytöille kaveri ja mulle kahvikaveri Hymy.  Joten illalla taas varmasti uni maistuu kun on koko päivän touhuttu. Ja uni maistuu siis ainakin äidille Hymy.