Tänään oli vaavelin 1 v neuvola. Virallinen synttäripäivähän on vasta huomenna. Neuvola meni kivasti, mitä nyt rokotus aiheutti kauhean loukkaantumisen ja suuren huudon Otsan rypistys. PItuutta oli tullut pari senttiä ja painoa reilu puoli kiloa. Ihan hyvin on siis asiat Nauru. Pituutta oli 80.5 senttiä ja painoa 11.8kg. Tarkemmat tekstit neuvola kortista laitan pikku prinsessan sivuille tuota pikaa.

 

Minä täällä ihmettelen hiljaisuutta. KAIKKI lapset meni juuri päiväunille (siis isot tytötkin) juhliminen ilmeisesti väsyttää Nauru. Tänään on vielä synttärit nro 4 ja huomenna nro 5 ja sitten olisi vaaveli saatu kunnialla 1 vuotiaaksi Hymy.

Mietin tuossa äsken että mitä tein tasan vuosi sitten tähän aikaan eli päivää ennen synnytystä. Olin näitä aikoja varmaan matkalla Vantaalle kummipojan synttäreille, mummo kauhisteli että uskallanko lähteä istumaan autoon pariksi tunniksi. Lähdettiin kuitenkin ja reissu meni hyvin, yhtään ei olisi voinut silloin siellä arvata että illalla myöhään vaaveli antaa merkkejä synnytysestä.   Huomenna voinkin ilahduttaa teitä synnytyskertomuksella....

Täytyy kyllä sanoa että tämä vuosi on ollut elämäni yksi onnellisimmista vuosista, aika on mennyt todella äkkiä. Nyt toivoisikin että se joka tätä aika pyörää kääntelee niin hidastaisi vauhtia hieman, haluaisin nauttia lapsista pieninä vielä hetken pidempään. Hymy

Vaaveli kun saadaan kohta kunnialla yksi vuotiaaksi niin minä olen huomannut erikoisen asian itsestäni... minun krooninen vauvakuume on jäänyt pois. Nyt osaan vain nauttia kavereiden raskauksista haluamatta itse kuitenkaan enään olla raskaana... sitä en tiedä että onko tämä kuinka pitkäaikainen olotila mutta nyt ainakin tuntuu siltä että lapset on nyt tässä ja tästä on hyvä lähteä eteenpäin Nauru.