Huh... nyt on käännetty ja väännetty. Tyhjennetty ja taas täytetty, purettu ja taas kasattu... 

Lapset lähtivät tänään mummon luo yökylään. Vaaveli ja keskimmäinen jo aamulla (keskimmäisen lääkärin jälkeen, siitä kohta lisää) ja vanhin eskarin jälkeen. Käytimme miehen kanssa tilaisuuden hyväksi ja ollaan tehty purku hommia. Tai oikeasti mies on purkanut ja minä olen muuttanut nukkuma järjestelyt uudenlaisiksi . Siirsin siis lasten huoneen kokonaan toiseen huoneeseen ja lisäksi siivoilin ylimääräisiä kamoja varastoon ja tietenkin siirsin minun ja miehen kamat sitten entiseen lastenhuoneeseen. Huoneiden vaihto tehtiin koska haluan että  lapset joutuvat mahdollisimman vähän remontista kärsimään ja nyt kun vaihdettiin tuo meidän vanha huone heille niin he saavat nukkua ja leikkiä siellä koko remontin ajan eli olipa remontti missä vaiheessa tahansa niin aina tuota huonetta voi käyttää. Vanha lastenhuonehan menee kokonaan uusiksi ja katsoin parhaaksi että minä ja mies asutaan siellä kun meidän on ehkä helpompi sopeutua muuttuviin järjestelyihin remontin edetessä.

Eihän tuo huoneiden vaihto ihan kauhea urakka olisi muuten ollut mutta lähes kaikki huonekalut on kasattu huoneen sisällä ja nyt kävi ilmi että esim kerrossänkyä ei saa huoneesta pois ilman että sen purki osiksi... eli yhtä purkua ja kasaamista ja purua ja pölyä tämä päivä... mutta en valita, hauskaa hommaa ja kun lapset on hoidossa niin tuntuu että suht nopeasti saa näkyvää aikaan kun ei ole lapset heti "uudelleen järjestelemässä" juuri järjesteltyä.

Nyt katsomme miehen kanssa että olemme tämän päivän remppahommat tehneet ja kohta suuntaamme Amarilloon syömään... IHANAA päästä syömään paikaan missä ei ole leikkipaikaa ja mikä parasta kukaan ei ole vieressä närkkimässä annostani... SAAN SYÖDÄ KAIKEN ITSE!!!!  Ruokailun jälkeen menemme vielä käymään leffassa... 

Mutta siitä keskimmäisen lääkäristä. Eli kävimme tuolla keskussairaalassa niiden päänsärkyjen takia. Lääkäri oli samaa mieltä kanssani että aivan selvää migreeniähän tuo on mutta tällä hetkellä nyt vain seuraillaan. Kovia kohtauksia on onneksi ollut niin harvoin että niiden takia ei tarvitse estolääkitystä aloittaa ja lievempiä särkyjä nyt sitten seuraillaan... eli muuttuuko ne yleisemmiksi tai koveneeko tms. JOs vaiva lisääntyy tai kivut kovenee TAI kovat kohtaukset lisääntyy ja tuntuu että tarvitsee apua niin sitten soitto suoraan sinne neurologian polille. Eli nyt kun ollaan siellä asiakkaana niin ei tarvitse sitten enään noissa asioissa terveyskeskuksen kautta toimia.  Ihan kiva käynti oli. Keskimmäinen oli TODELLA Reipas ja oli oikein mielissään kun lääkäri hypytti, ja kävelytti ja tasapainoilutti yms tyttöä reilun tunnin verran. Näkökin oli loistava ja silmänpohjissa ei ollut mikän mikä viittaisi johonkin kallopaineisiin eli migreeniä, migreeniä...  sukurasitekkin kun on suuri niin  minkäs sille sitten voi. Tosin onni on siinä että kohtauksia on suh harvoin ja lievemmät päänsäryt ollaan tähän asti saatu talttumaan ihan käsikauppa lääkkeillä.

Mutta nyt kadehtikaa... minä lähden syömään... oikein KUNNON RAVINTOLAAN josta saa muutakin kuin ranskalaisia ja nakkeja .