Öisiä painajasia.... mikään ei ole niin vittumaista kun herätä kello kolme yöllä ja miettiä uskaltaako sitä enään nukahtaa vai tuleeko sama uni takaisin... vihaan painajaisia....  HUono yö siis takana, pahoja unia ja varmastikkin hyvin pitkälle niistä ja tulevasta lääkäristä johtuvia paniikki tuntemuksia. Kun herää kolmelta siihen että miettii että hengitinköhän äsken viimeisen kerran ja lyököhän sydän nyt sen takia niin kiivaasti että kohta se lopettaa kokonaan. Päänsärkyä ja huonoa oloa...  ei paras yö mutta ei huonoinkaan....

Koska yö oli syvältä olinkin lähes mielissäni kun vanhin herätti minut kasilta kesken unien, "Saako jo herätä että ehditään uimaan?" kysyi tyttö ja toki sai, itsekkin heräsin kahvin keittoon. aamupalan naamaan ja kohti hallia. Uiminen on aina kivaa ja tämä kerta ei ollut poikkeus. Tämän kerran uimari yllätyksen esitti minikääpiö joka halusi uida matka uintia ja hienosti selvisi 20 metriä ja pää koko ajan pinnalla (siis usein sukeltaa välillä ja ui ja sukeltaa jne). Tyyli on vielä hieman "omanlainen" eli aika syvällä ne jalat vielä polskivat mutta hienosti tyttö kyllä ui. Mies oli kyllä kertonut että heidän uimassa käydessään minikääpiö oli uinut jo pitkiä matkoja mutta ne tajunnutkaan että noin hyvin. JEEEEEEIIIII, kymmenen hurraa huutoa minikääpiölle . Tyttö oli aikamoisen mielissään suorituksestaan.

UImisen jälkeen isot tytöt lähti käyttämään Tessaaa lenkillä ja minä ja mies tehtiin ruokaa. Ruuan valmistauduttua ruoka napaan ja sitten mies töihin ja me tytöt kohti KOtkansaarta ja elokuvateatteria. Tiedossa oli elokuva kera NALLEPUHIN. Smurffejahan nuo kovasti haluaisivat katsomaan mutta koska minikääpiö on alaikäinen siihen niin mentiin sitten tämmöiseen johon kaikki pääsi mukaan. Leffa oli minikääpiön mieleen. Keskimmäinen piti sitä ihan ok:na mutta vanhin oli jo minun kanssa aika samoilla linjoilla.... "no kyllä ton kesti mutta aika pienille suunnattu..." Mutta elokuva hetki oli kuitenkin kaikkien mieleen, siis leffateatteri paikkana, karkit ja popcornit ja tietty se että  oli aikaa tuommoiseen yli päänsä.

Leffasta ajettiin citymarkettiin hakemaan pizzatarpeet. Kohta laitetaan sauna päälle, valmistetaan pizzat, käväistään saunassa ja sen jälkeen herkutellaan . MInä käväisin äsken lenkillä Tessan kanssa sillä välin kun tytöt leikki barbeilla. Nyt tytöt siirtyi harjottelemaan tanssiesityksiä Erinin tahtiin ja kohta minua ilmeisesti odottaa tanssinäytös . Nyt kuitenkin harjoitusten ajaksi heittäydyn sohvalle nauttimaan siitä kun ei tarvitse tehdä mitään, kaikki viihtyy eikä ole kiire mihinkään, laatu lauantai todentotta.