Meillä alkaa kuvat käydä vähän tylsäksi kun taas on tarjolla kuvia kodalta. 

Tänään aamulla Iitu herätti minut aikaisin ja juuri kun olin saanut pennun ruokittua ja ajattelin taasen ummistaa silmäni niin sittenehräsi iina ja kohta olikin täysi meno päällä taas huushollissa. Koska aamu alkoi aikaisin olemme taas ehtineet vaikka mitä. :) 

 

Aamulla lähdimme ihanan auringon paisteen saattelemana retkeilemään kodalle. Siis ilma oli niin mahtava ja ketään , ei siis ristin  siellua ollut kodalla , ei vaikka luulisi että lauantai olisi saanut ihmiset liikkeelle mutta ei. Saimme olla siis olla ihan omissa oloissamme, köpöttelimme ja nautimme rauhasta ja hiljaisuudesta. Lapset keksi omia leikkejä ja minä nautin... siis en tiedä toista paikkaa jossa tulee samanlainen tunne, rauhaa ja hiljaisuutta. Ihana tapa aloittaa vapaapäivä.

Kodalla vierähtikin useampi tunti ja kun sieltä tultiin kotiin käytiin miehen kanssa vielä kunnon lenkillä ja tehtiin ruokaa. Ruuan laiton lomassa otin yhteen vanhimman kanssa pitkästä aikaan oikein kunnolla. HUOH!! Kaikki alkoi jostain ihan pienestä ja kohta puhuttiin molemmat isoilla kirjaimilla ja naamat punaisena. Kumpikaa kun ei antanut tuumaakaan perikisi. .... Alkava murkkuikäkö piina vai muuten vain perus jäynää mutta voihan tuska sentään.  Onneksi sitten hetken päästä, kun kumpikin oli saanut koottua itsensä tehtiin kuitenkin sovinto ja sillä hetkellä se riita tuntui staas niin vähäpätöiseltä. Mutta voi herrajestas kun muistutti taas että mitä onkaan ehkä tulossa murkkuikäisenä ja kolminkertaisena... huoh!! NO mutta siis loppu hyvin ja halein sovittu riita.  Ihana likka <3

Ruokailun jälkeen olikin sitten aika lähteä kohti Arto Tolsa areenaa. Likoilla oli molemmille luvassa kolme peliä, koko joukkueella yhteensä yhdeksän matsia. Aika meni mukavasti kun pelejä katseltiin. Likat pelasi tosi hyvin. Vanhimman joukkue voitti kaikki kolme peliä ja keskimmäsien joukkuen voitti kaksi ja yksi taisi päättyä tasan. Keskimmäinen  innostui taas tekemään maaleja ja illan aikana potki pallon verkkoon kolmeen otteeseen.  Likat oli aivan tohkeissaan peleistä ja tämä myöhäisilta onkin sitten mennyt hyvin fiiliksin. SIllä välin kun isot likat yritti saada palloa maaliin  leikki minikääpiö kaverinsa kanssa areenan alueella. Aivan loistavaa kun löytyy kavereita ja tekemistä niin ei käy aika pitkäksi. 

Kun tultiin kotiin peleistä lähtik mies kiireellä töihin raatamaan yövuoroa. Minä ja keskimmäinen käytettiin koiruudet iltalenkillä ja vanhin ja minikääpiö katselivat telkkua hieman aikaa ja hetki sitten passitin likat nukkumaan. Aivan loistava ja mukava päivä kaiken kaikkiaan takana, pienistä (=suurista) äititytär otteluista huolimatta. :) 

Tässä näitä kuvia teille: 

TUlen tekoa:

kodalta%20001-normal.jpg

Vanhin:

kodalta%20026-normal.jpg

Keskimmäinen: 

kodalta%20023-normal.jpgkodalta%20021-normal.jpg

Minä kampesin itseni kivelle ja isolle sellaiselle: 

kodalta%20030-normal.jpg

Rakkaat muruset:

kodalta%20061-normal.jpgkodalta%20059-normal.jpgkodalta%20043-normal.jpgkodalta%20036-normal.jpg

Jotain hämärää puuhaa:

kodalta%20066-normal.jpgkodalta%20080-normal.jpg

kodalta%20079-normal.jpg

Jumppaa metsän siimeksessä: 

kodalta%20072-normal.jpg

Nuorin retkeilijä taas simahti... pienet välihuilit ja sitten jaksaa taas...

kodalta%20093-normal.jpg

Korkia taivas: 

kodalta%20101-normal.jpg

Välihuilia itse kullakin... :) 

kodalta%20127-normal.jpg