Tänään olikin taas avoin kerho. Aamulla vietiin vanhin suksineen eskariin, heillä alkaa nyt hiihtoharjoitukset eskarissa, ja siitä sitten jatkettiin keskimmäisen ja vaavelin kanssa kerhoon.

Aika meni todella nopeasti. Keskimmäinen leikki kaverinsa kanssa ja jos en olisi tiennyt että hän on siellä niin olisin voinut luulla että olin vaavelin kanssa kahden,  Tosin välillä leikit oli aika kova äänisiä että kyllä se muistutti tytöistä mutta hienosti keskimmäinen leikki ja käyttäytyi.

Vaavelikin oli ihan nätisti MUTTA meille on muuttanut neiti "MIE ITE...." Minä itse vaihe on täällä taas... Kaikki pitää tehdä ITE... ja jos äiti ei ihan heti tajua antaa itse yrittää niin vaaveli kyllä kovaan ääneen muistuttaa.... "ÄLÄ  ITE... ÄLÄÄÄÄÄÄÄÄ...!" Pitäisi antaa vaavelin vaan itse touhuta ja yrittää mutta miksiköhän sitä niin helposti yrittää hieman nopeuttaa ja auttaa...???

Asioita jotka pitää tehdä ITE:

  • Housujen napin kiinni laittaminen (ei onnistu mutta silti " MIE ITE...")
  • itse syöminen (tämä on onnistunut jo kauan)
  • solkien ja kassien vetoketjujen avaaminen ja sulkeminen (ei kyllä yleensä kauhean hyvin onnistu mutta silti "MIE ITE...!!!!!")
  • sohvalle, tuoleille yms muille kiipeäminen (ikävä kyllä onnistuu)
  • isojen tyttöjen meikeillä leikkiminen (ikävä kyllä onnistuu ja aiheuttaa kahnausta vaavelin ja isojen välillä)
  • kaikenlaisten kaappien avaaminen (ja taas ikävä kyllä onnistuu)
  • haalarin pukeminen, kenkien, hanskojen, pipon yms muiden laittaminen (yritys hyvä mutta hidasta kuin mikä... ja " MIE ITE....!!!!")
  • valojen sytyttäminen ja sammuttaminen... (ja valojen rämppäys kun vaan on niin kivaa tehdä ITE)

ja lukemattomat muut asiat, osa onnistuu ja osa ei mutta kaikkia pitää yrittää ja annas olla jos äiti yrittää auttaa , silloin kuuluu ja kuuluukin kovaa että: " ÄLÄÄÄÄÄ; MIE ITE!!!!!!!"

 

 

Tänään jossakin vaiheessa lähdemme kaverin lapsen 5 v synttärijuhliin. Mies lupasi sillä aikaa siivota , vähänkö on ihanaa palata siistiin kotiin.

Muuta ei sitten tälle päivälle mahdukkaan (no ehkä hieman sohvalla makoilua ja jäätelöä). Huomenna onkin sitten ohjelmassa uimista ja kaupassa käyntiä. Normaali torstainen uimapäivä siirretään siis jo huomiselle kun torstaina tulee vanhimman kaksi eskari kaveria kylään ja kivempi sitten leikkiä kun ei ole niin kiire. Otan kaverit eskarista suoraan tänne meille ja ensin ohjelmassa on ulkoilua ja pulkkamäkeä ja sitten hieman välipalaa ja leikkejä. Vanhin odottaa kovasti leikkipäivää ja kavereiden tuloa.

 

Mutta nyt hieman nostelemaan tavaroita miehen siivouksen edestä ja sitten synttärijuhliin...