Takana mukava koulutus päivä. Tänään alkoi siis lasten yleisurheiluohjaajan kurssi ja jatkoa seuraa huomenna. Itse kurssi oli todella mukava ja antoisa, paljon uutta tietoa sain ja paljon ajattelemisen aihetta. Vaikka kurssi oli mukava oli sinne lähteminen hieman vaikeaa. Lapset tuntui jokainen tarvitsevan jotakin juuri tänä aamuna ja ihan selvästi huomion hakua ja ikävää oli havaittavissa. Keskimmäinen kiukutteli, vanhin halaili jo eilisen illan tiukasi ja minikääpiö roikkui minusta koko aamun kiireisen viikon jäljiltä. Onneksi kaikki tytöt olivat kuitenkin heti reipastuneet kun äiti oli lähtenyt ja miehen kanssa he olivat käyneet uimassa ja koristelleet pipareita. Kun tuli kurssilta kotiin oli vastassa kolme hyväntuulista tyttöä. 

Kun kotiuduin kurssilta kävi tytöt katsomaan lasten leffaa ja me lähdetttiin kipaisemaan miehen ja Tessan kanssa lenkki. IHANA syysilma, raikasta ja hiljalleen hämärtyvä hiljainen metsä... syksy on kyllä ihanaa aikaa!  Lenkin jälkeen koska leffa ei ollut vielä loppunut kävimme me vielä miehen kanssa kaupassa hakemassa ruokaa ja kun sieltä kotiuduimme kokkailimme koko porukalla ja sen jälkeen mentiin saunaan. Loppu ilta onkin sitten mennyt tyttöjen kanssa halien ja sohvalla pötkötellen. Mukava ilta siis! Mies lähti äsken yövuoroon töihin ja tytöt sai poikkeusluvan valvoa Talentin loppuun asti. Tytöt ei oikein tiedä onko he enemmän innoissaan lisä valvomisesta vaiko Talentin hurjista esityksistä. 

 

Huomenna minulla jatkuu kurssi, huomenna treenaillaan käytännön harjoituksia ja ohjaaja jo varoitteli että huomenna saa HIKOILLA  eli ilmeisest kuntoilua tiedossa siis.

Huomenna koska mies nukkuu aamusella, tulee mummo tyttöjä vahtimaan. Isoilla tytöillä on huomenna tämän vuoden viimeinen zumba ja minikääpiöllä viimoinen tanssi. Zumbaan isot pääsee kaverin kyydillä ja mummo lupasi minikääpiön viedä tanssiin niin pääsee samalla katsomaan esitystä. Huomenna se kurssi pitäisi loppua kolmen maissa ja ajattelin että iltapäivästä sitten ulkoillaan (jos ei nyt ihan karmea keli ole), mielessä käväisi joku makkaran paistopaikka, kodalle ei pimeällä ole asiaa mutta esim HOnkalassa taitaa olla valot joten siellä varmaan näkisi makkaraa paistella. mutta sen näkee sitten huomenna kun näkee mimmoinen ilma sitä sitten on mutta joka tapauksessa jotain kera koko porukan täytyy kehitellä, jos on huono keli niin sitten ehkä vaan ihan peli ilta tahi jotakin mutta sen näkee sitten huomenna.

 

Nyt alkaa Talent vedellä viimeisiään joten se olisi lapset nukkumaan ja sohvalle jatkamaan pötköttelyä.