Kaksi päivää juhlintaa takana. Molemmat päivän ovat menneet kuin siivillä. Hauskaa on ollut, kiitos vierialle. Herkkuja on syöty LIIKAA ja vaika lapset eivät ole mahojaan valittanutkaan niin empä ihmettelisi jos heillä masut pipeinä olisi kaikista herkkuista.

Itsekkin on tullut ahmittua enemmän kuin omaan tarpeeseen ja huominen zumba tulee tarpeeseen.

Juhlat siis jatkuu vielä, torstaina kun on oikea päivä niin mummo vie keskimmäisen syömään ja kaupoille ja viikon loppuna on sitten lauantaina vielä ne kaveri synttärit... eli ihan ei vielä herkuista eroon päästä. 

Juhlimisen ja leivonnan lisäksi ollaan ehditty ulkoillakkin. Eilen ja tänään aamulla tytöt ovat viihtneet potkukelkkojen kanssa pihalla. Lenkkikin heittettiin niin että tytöt vuoron perään kyyditsivät vaavelia... vaaveli oli aivan innoissaan. Ihana kun on kunnon talvi (siis ainakin juuri tällä hetkellä).

 

Nyt päivänsankari ja muut ipanat vetelevät hirsiä. Mies lähtee kohta töihin ja minun pitäisi vielä pestä pari koneellista pyykkiä. HUomenna onkin taas arki ja maanantai alkaa isojen tyttöjen tanssilla ja minun zumbailulla...