Ripsrops ripsrops kuulu ulkoa kun aamulla raottelin silmiäni. Voi ei... siellähän sataa. Maa on märkä ja ilma aika kolea. Tänään olisi illalla puistozumba mutta voipi olla että jää nyt tuon sään takia väliin niin ja tänään olisi kyllä muutenkin ehkä välipäivän paikka... täytyis varmaan antaa miehen hieman huilia... hän tuli yöllä kotiin kolmen maissa ja tänään aamulla joutui heräämään kokoukseen jo ennen seitsemään... voipi olla että lastenkaitsiminen illalla on se viimeinen juttu mitä hän jaksaa tehdä. No mutta täytyy nyt katsoa... Jos tänään jää zumbailut väliin niin onneksi pääsen paikkaamaan menetetyn tunnin heti huomenna aamulla.

Sateesta huolimatta tytöt on ulkona hoitamassa etanoita... Tai vaaveli ja keskimmäinen on, vanhin sai taas jonkun hepulin kun "saappaat näyttää niiin tyhmiltä jalassa..." . No eiköhän taas kohta mieli piristy jos ja kun naapurin tyttö tulee leikkimään myös.

Tänään on taas uimakoulu päivä, muutama päivä olisi vielä jäljellä ennen perjantain "näytöspäivää". Tytöt ovat kyllä olleet todella tyytyväisiä uimakouluun tosin aika rankka tuntuu ainakin välillä olevan kun koko päivän on ulkona ja välillä käy uimassa ja sitten touhut taas jatkuu. Uni ja ruoka on kyllä maistunut nyt parin viikon ajan aika kovasti.  Jännä nähdä kuinka paljon kehitystä tuon kahden viikon aikana tapahtuu.

Ensi viikolla saa sitten tytötkin huilia ja viettää kunnon lomaa. Ensi viikon perjantaina me lähdemme Turun Caribiaan...alunperin oli tarkoituksena olla siellä kaksi yötä mutta nyt alkaa näyttää siltä että reissu typistyy yhden yön mittaiseksi, ajaellaan sitten la-su välisenä yönä kotiin päin.... Ja sunnuntaina 27.6 meille sitten muuttaa se Tessa hauva.  Tytöt ovat koirasta aika innoissaan tosin en ole hirveästi heille sitä hehkuttanut koska en jaksa millään kysymyksiä "Kuinka monta yötä vielä on...?"  

Mutta nyt lenkkeilemään sateeseen.... jospa se hieman virkistäisi tätä muuten niin harmaan väsyttävää aamua!