Vappupäivä valkeni aurinkoisena mutta KYLMÄNÄ... kauhian kylmä tuuli ja viima piti huolen siitä että päälle oli laitettava paksusti ja siltikään ei ollut lämmin. Kylmästä säästä huolimatta aloitimme päivän tyttöjen kanssa ulkoilulla. Mies nukkuin yövuoron jäljiltä.  Kaveri oli laittanuut faceen että oli lastensa kanssa seuraa vaille ja päätimme lähtä häntä viihdyttämään leikkikentälle. Tunnin verran teimme kakkuja ja höpisimme leikkikentällä ja vielä hetken meidän pihalla mutta sitten oli aivan pakko luovuttaa... ihan kauhea kylmä. Ei ehkä lapsilla niinkään mutta meillä aikuisilla. Kaveri lähti lampsimaan lapsineen kotia kohti ja minä menin tyttöjen kanssa ruuan laitto ja leipomis puuhiin.

Iltapäivällä herättelimme Miehen ja kohta sitten saapuikin Emmi ja Tomi. Tarkoitus oli viettää vappupäivää grillaillen ja hyvästä seurasta nauttien. Alunperin oltiin toivottu että oltaisiin istuskeltu pihalla mutta kylmäilma sai meidät sisätiloihin. Mies ihana, grilllasi herkut viimasta huolimatta mutta ruoka syötiin sisällä.  Ihanaa kun jossakin vaiheessa KAIKKI puuhasi jotain omaa hommaansa keittiössä.  Lapset vinkui ruokaa ja touhotti Emmin ja Ananasta pilkkovan Tomin ympärillä. Emmi autteli minua kattaus hommissa ja mies saapui grillattavien kanssa. Meidän keittiö meinasi jäädä pieneksi , mutta ihanaa ihanaa... 

Siinä sitten syötiin lasten höpötystä kuunnellen ja omia juttuja naureskellen. Lapset oikein innostuivat ja jokaisella oli PALJON ASIAA, hilpeyttä sai aikaan minikääpiön yhtäkkiä heittämä kommentti "NYT MENI HERNE NENÄÄN....." (mistä lie semmoista oppinut ) Mie en ymmärrä kyllä keneen ne on tullut kun äiti on ainakin tälläinen hiljainen viilipytty . Ruuan jälkeen siinä hörpittiin kahvia ja syötiin  munkkia ja piirakkaa. Lapset leikkivät omiaan ja me höpistiin kaikkea maan ja taivaan välillä. Puheen aiheet vaihtuivat hamstereista silikoonirintoihin , eli aika laaja skaalapuheissa  mutta kaikilla oli hauskaa (ainakin toivon niiin, minulla oli ainakin).  En jaksa olla ihastelematta kuinka onnelliselta Emmi ja Tomi yhdessä näyttävät . Ja kun itselläänkin ja omalla perheelle menee juuri nyt niin hyvin kuin ikinä toivoa saattaa niin voi kyllä todeta että IHANA WAPPU!!!  

 

Tänään oli sitten työpäivä. Aamulla ensin heitin minikääpiön kerhoon ja keskimmäisen eskariin. Töissä oli ihan mukava päivä. Jossakin vaiheessa olo tuntui heikolta...kummaa huimausta mutta se meni ohi aika nopeasti, en tiedä olisiko verensokerit heitelyt vai mikä mutta olo kuitenkin helpotti sen jälkeen kun olin syönyt.

Töiden jälkeen menin vielä moikkaamaan Emmiä sen töihin. Höpistiin siinä hetki ja sitten kotiin. Kotona tytöt leikki koulua.  Jonkin aikaa tekivät tehtäviä pöydän ääressä ja sitten opettaja sanoi että välitunti ja kaksi lapsista pinkaisi ulos välitunnille ja tuli hetken päästä taas sisään.  Kiva leikki kuulemma ja ihana että minikääpiökin oli päässyt leikkiin mukaan. Jonkin aikaa katselin tyttöjen leikkiä ja pötköttelin miehen kainalossa sohvalla. Kun lasten nukkumaan meno aika lähestyi annoin tytöille pusut ja jätin miehen iltapuuhiin ja lähdin zumbailemaan. Olikin HYVÄ ZUMBA, viime aikoina syödyt herkut sai kyytiä, hikilensi ja pulssi kohosi, teki kyllä hyvää!

Nyt tytöt tosiaan nukkuu, mies katsoo Suomen jääkiekko peliä ja minä möllöilen koneella. Kohta ajattelin mennä suihkuun ja ottaa kipon jädeä ja kammeta miehen kainaloon sohvalle. Vaikka jääkiekko nyt ei sen suuremmin kiinnostakkaan niin kainalopaikan eteen voin sitä siinä samalla seurailla.