Jos osaatte kuvitella olo tilan missä teitä on juuri mätkitty pesäpallomailalla kehoon koko yön sekä sen lisäksi kidutettu antamatta juomaa. Tähän kun vielä lisää semmoisen neuloilla pistely fiiliksen niin sitten ollaan lähellä minun tämän hetkistä olo tilaa... JUU-U vatsatauti tulikin sitten aika rajusti niskaan. Eilen illalla kun aloitin niin tuonne yhteen kahteen asti meni sujuvasti pönttöä ja ämpäreitä halaillen. Kauhea jano mutta yritäppäs hörpätä edes suullinen niin taas mennään .  Yhden kahden maissa alkoi helpottaa ja pystyin juomaan suullisia vettä ilman että ne heti olisi tulleet ylös. Maha oli tosi kipeä koko yön ja jos yritti kääntää kylkeä niin varmasti sai aikaan kauhean vatsanväänteen... Tästä syystä olenkin siis kenottanut yhdessä asennossa koko yön ja nyt kroppa on ihan jumissa.   
Kun minä lopettelin tuota vessan vahti vuoroa tuossa kahden pintaan niin mies pääsi sitten aloittamaan saman homman... eli juu nyt se on sitten kolunnut kaikki paitsi keskimmäisen... sitä odotellessa. 

Jos jotain hyvää pitää yrittää keksiä niin se on ehdottomasti se että vanhin ei oksentanut eilen enään yhdeksän jälkeen kertaakaan. Ei hän kyllä ole syönnyt eikä juonutkaan sen jälkeen mutta joka tapauksessa oli hyvä juttu että hän sai nukuttua. Äsken hän kävi vessassa ja sanoi että masuun koskee mutta ei kovasti... jospa tämä ällötys olisi ohi häneltäkin nopeasti. Tämä päivä nyt ainakin on kouluvapaata.

Aina sitä jotenkin unohtaa kuinka kamala tauti tämä onkaan... Mutta vaikka on kamala niin onneksi usein aika lyhyt joten nyt vaan sitten odotellaan hetkeä että KAIKKI on kunnossa. Keskimmäisellähän on tänään eskaripäivä (siis jos pysyy kunnossa) mutta me muut ei varmasti sohvaa ja ulko-ovea kauemmas tänään poistuta.