Meillä oli täällä eilen taas talo täynnä naisia kun minä järjestin Me&I lastenvaate kutsut. Kutsut meni oikein kivasti ja jokainen taisi löytää jotain itsellee tai lapsilleen. Minä ainakin löysin hieman ehkä liikaakin... no tietääpähän miksi lähtee töihin . Lapset olivat aivan innoissaan kun saivat talon täyteen vieraita ja paljon lapsikavereita , tosi hienosti kaikilla leikit sujuivat, yhtään riitaakaan ei ollut ja kämppäkään ei ollut kuin hävityksen kauhistus kun juhlat lopulta loppuivat vaan tytöt olivat hienosti korjanneeet leikkinsä takaisin laatikoihin.

Eilinen meni muutenkin hyvin. Mummo tuli aamulla tänne minun kanssa siivoilemaan ja isot tytöt olivat päivän askareissaan. Vanhin oli taas nauttinut koulupäivästään paljon ja eilen meni sitten ekaa kertaa koko matkan yksin kouluun. Poispäin hän on kulkenut jo aiemminkin.  Keskimmäiselläkin oli ollut mukava päivä. Ruoka ei ollut taaskaan maistunut koska "äiti, sie teet paljon parempaa nakkikastiketta...." mutta tyttö oli kuitenkin maistanut ( ja syönyt nakit)  ja uskaltanut sanoa että ei syö enempää. Jonkin verran oli harmittanut se että salaatti oli kuulemma olllut hyvää mutta se oli hieman mennyt sekaisin nakkikastikkeen kanssa ja silloin niitä ei ollut voinut syödä.... Kotiin tultuaan tyttö pyysi ruokaa ja söikin kolme isoa lautasellista lasangea...  

Sillä aikaa kun isot oli koulussa ja eskarissa ja me mummon kanssa siivoiltiin oli mies vaavelin kanssa leikkikentällä. Hyvin tyttö kyllä viihtyy siellä vaikka ei nyt varsinasiesti kenekään kanssa erityisesti leiki, enemmän se on semmoista vierekkäin leikkimistä, kotonahan vaaveli leikkii siskojensa kanssa jo todella hyvin roolileikkejä  ja barbeilla yms muilla mutta onhan se tietty ihan ymmärrettävää että kahdelta kaksi vuotiaalta yhdessä leikkiminen voi olla aika haasteellinen suoritus.

Tälle päivälle ei ole ihmeellistä ohjelmaa. Minun lapsuusaikanen ystävä tulee miehensä ja koiran kanssa piipahtamaan mutta muuten ihan vaan olla möllötellään.Kaupassa pitäisi käydä sen verran että haettaan huomisille 7 v synttäreille lahja mutta muuten... päivä ilman suunnitelmia... kuulostaa kuulkaas uskomattoman hyvälle!!!