Tänään on pitkästä aikaa tosi kylmä ilma. Aamulla pikkuisen ripsotteli vettäkin mutta kyllä me kuitenkin ulos aamulla suoriuduttiin. aamulenkki ja sitten leiksalle, tosin sään kylmyyden huomasi, normaalisti vilkkaalla leiksalla oli meidän perheen lisäksi vain yksi perhepäivähoitaja lapsineen.  Pari tuntia sinniteltiin ulkona kylmyydestä huolimtta ja sitten tultiin sisälle.  Koska oli kylmää ja lounaan jälkeen ei enään viitsinyt lähteä ulos niin leivoin tytöille ja teitty itsellenikin pannukakun, kyllä oli herkkua taas pitkästä aikaa.

 

Nyt isot tytöt ovat kerhossa, vaaveli on päivä unilla ja mieskin kävi nukkumaan kun joutuu yöksi lähteä töihin. Täällä on siis hurjan hiljaista. vaavelin yö meni taas jo normaaliin malliin, nyt päiväunille en antanut kipulääkettä koska vaikutti aamupäivän niin hyväntuuliselta, täytyy nyt katsoa miten nämä päiväunet menee ja sitten miettiä se että tarviiko yöksi antaa.

Illalla olisi isojen tyttöjen ylimääräinen satubaletti harjoitus, sillä aikaa kun tytöt tanssii niin minä ja vaaveli suuntaamme merikeskuksen kahvioon kahville... siellä on IHANIA leivoksia Nauru.

 

Ai niin ja sitten yksi IHANA asia, pihakoivuumme on tullut lehdet... KESÄ SIIS IHAN OIKEASTI ON TULOSSA!!!!Nauru