Hmm... viime päivityksestä alkaa olla taas muutama päivä... mitäs me ollaankaan puuhattu tässä...... ööööö.... ai niin.... REMONTTIA!!!!!  remonttia, töitä , remonttia ja niin käytiin me maauimalassa tiistaina pitkästä aikaa, oli muuten aivan super ihana reissu, tytöt uida puljasivat kuin kalat konsanaan ja minikääpiö uskaltautui pitkän tauon jälkeen hyppäämään taas metrin ponnahduslaudalta , siellä se jonotti laudalle pääsyä 13 vuotiaiden poikien seassa... aika söpö näky !

JIhaa... remontti alkaa edistyä siihen vaiheeseen että enään ei ole oikeastaan mitään jäljellä.  Viime yön keskimmäinen jo nukkui uudessa huoneessaan, lamput puuttuuu vielä sekä pistorasiat ja hyllyjä ja joitakin huonekaluja mutta siis noin periaatteessa valmista alkaa olemaan. 

Eilen paiskittiin sitten huonetta kasaan ihan tosiassaan. Parin ennaltasovitun menon lisäksi olin sopinut kolleegan kanssa että pirauttaa jos alkaa meno töissä muistuttamaan hullunmyllyä (eli jos on kiire) niin menen sitten mahdollisuuksien mukaan paikalle vaikka vapaa päivä minulla olikin. Töistä ei kuitenkaan puhelua tullut joten ilmeisesti sama rauhallinen meno kuin alku viikosta jatkui eilen.

NO joka tapuksessa, eilen siis listoitettiin, maalattiin, imuroitiin ja siirreltiin huonekaluja... oli kyllä ihanaa kun sai viimein jotain kunnolla näkyvää aikaiseksi. Ystävältä haettiin heille ylimääräinen pöytä ja taso Tuulin huoneeseen (KIITOS Tarulle!) ja semmoisia suurempia hankintoja ei enään tarvitsekkaan tehdä, jotain hyllyjä, koulupöydän tuolia, päiväpeitettä tms mutta muuten päästää aika vähillä investoinneilla (luojan kiitos sillä remontti ja kesä yleensä on niellyt jo aikamoisen tukon rahaa...) Mutta sen verran kuitenkin pitää hankintoja tehdä että edessä on joku päivä IKEAN reissu... mie tykkään, mies ei niinkään .

 

NIin ja edelliseen päivitykseen päivitystä  eli kun mietin että joudun Tessan agin lopettamaan niin onni onnettomuudessa...  Mummo  alkaa Tessan kanssa treenaamaan eli ei mene hyvät aloitetut treenit hukkaan... eli koiralla jatkuu mielekäs tekeminen mutta minä ja perheeni saadaan yksi vapaa ilta viikossa lisää.... JEEEEEEEE!!!!