Aivan loistavan ihana päivä takana...

Päivä alkoi vanhimman eskariin viennillä. Samalla heitettiin keskimmäinen kaverilleen leikkimään ja sitten minä ja vaaveli lähdettiin ostamaan uudet uimakellukkeet  vanhojen risojen tilalle sekä hankkimaan evästä iltapäivä bussiretkeämme varten.

Kun vanhin pääsi eskarista hyppäsimme bussiin numero 6 , suuntana Kotkansaari. Ensimmäinen etappi oli uimahalli. Uimassa läträsimme melkein kaksi tuntia ja sen jälkeen varaamani eväät maistuivatkin. Eväänä oli hedelmiä ja pillimehua. Eväiden mutustelun jälkeen läksimme sibeliuspuistoon nauttimaan kesän ensimmäisistä tötteröjäätelöistä. aivan ihanaa oli istua aurinkoisella puiston penkillä ja herkutella jätskillä... en muista milloin olisi jätski viimeksi maistunut niin hyvälle.

Herkuttelun jälkeen menimme vielä leikkimään eräälle leikkikentälle ennen kotiin suuntaamista. Bussimatkat olivat tytöille nautinto. Isot halusivat istua eri paikassa kuin minä ja vaaveli... niin isoja kun olivat olevinaan...  Vaavelilla oli kuin muurahaisia pöksyissä kun hän ei oikein tiennyt mihin olisi katseensa bussissa keskittänyt... pienistä asioista se täydellinen päivä sitten koostuukin.

Kotiin tulon jälkeen pikkuisen murua rinnan alle ja taas ulos... aurinko paistoi (ja paistaa vieläkin) ja lämmintä riittää. Ihanaa kun ulkona voi olla vain ohuet vaatteet päälle. Olin niin ulkoilun huumassa että varttia vaille kahdeksan havahduin siihen että kohtahan pitäisi lasten jo olla nukkumassa... no mitä pienistä...  Nyt lapset köllii sänkyissään ja kohta minä köllin sohvalla .

Tässä teille vielä muutama kuva aurinkoisesta päivästämme: