Eilen aamulla oli taas hieman viileämpää. Aamun viileydessä päätimme lähteä metsälenkille, metsässä olikin hauskaa, tai ainakin niin kauan oli hauskaa kunnes tuuli puhalsi pilvet pois taivaalta ja lämpömittari kohosi 30 asteeseen. Onneksi tämä kävi vasta loppu lenkistä. Metsässä tytöt keräsivät taas innoissaan mustikoita. Sieniäkin etsittiin mutta tuloksetta.  Kiva reissu oli joka tapauksessa. Kävelyä tuli vajaa  kolmisen kilometriä ja tytöt jaksoi ihan reippaasti, tosin vaaveli alkoi viime metreillä osoittaa väsymisen merkkejä mutta kun päästiin taas varjoon niiin tokeni siitä nopeasti ja metsästä löydetyt hylsyt saivat tyttöön sen verran lisäpontta että jaksoi kuin jaksoikin talsia koko matkan.

Metsäilyn lisäksi eilen käytiin hallissa uimassa. Vaaveli sai olla ekaa kertaa isossa altaassa ilman kellukkeita ja hienosti meni. Siis totta kai minä pidin aina välillä kiinni ja oltiin reunassa mutta semmoisia 2-3 metrin matkoja sukelteli hienosti ja osasi vielä tulla pintaankin . Ulkoaltailla ei tarettu olemaan, vaikka mittari näytti +30 astetta niin tuuli kävi jonkin verran hyppypaikalle ja ihan vaan muutama hyppy päästiin hyppäämään ja sitten oli pakko siirtyä sisätiloihin uimaan. 

Loppu päivä sitten menikin nopsaan, käytiin uittamassa koiria ja grillattiin hieman. Vaari kävi vanhimman nimipäivä kaffella ja sen jälkeen sitten suoriteltiinkin lentäviä lastenvahdin vaihtoja. MInä kun lähdin zumbaan niin mies jäi tyttöjen kanssa ja laittoi heidät nukkumaan. MInä kun tulin zumbasta niin mies lähti äkkiä metsään tekemään verijälkiä. Kun mies tuli sieltä hän painui vielä juoksu lenkille ja siinä vaiheessa kun kaikki oli onnellisesti kotona oli kello jo lähemmäs yhtätoista... no sitten vaan unta palloon ja tänään onkin uusi päivä! 

Tänään aamulla olen luvannut mennä pitäkästä aikaa tuohon leikkikentälle kavereita tapaamaan. Leikkikenttäilyn lisäksi pitäisi myös käydä Pasaatissa (kauppakeskus Kotkansaarella) katsomassa löytyisikö sieltä mitään kivaa paitaa lauantaita (ja tietty muutenkin) ajatellen. Tytöt taisin luvata ottaa mukaan kun hekään ei ole päässyt shoppailemaan aikoihin .  Shoppailun lisäksi minulla on illalla zumbaa ja mies lähtee  Aapon kanssa niitä jälkiä treenaamaan. Illasta tulee siis taas ehkä hieman kiireinen mutta tänään mummo lupasi tulla apuun ja laittaa lapset nukkuman sillä aikaa kun minä zumbailen ja mies huhkii metsässä.

Meidän päivät tuntuu täyttyvän tätä nykyä metsäretkistä, uimisesta, zumbasta sekä miehen jälkitreeneistä... metsää, zumbaa, metsää, zumbaa ja taas metsää  no eipähän tule ainakaan jämähdettyä paikoilleen!!!