Taas kerran on mennyt muutama päivä ihan hujauksessa. Sunnuntai meni tosiaan kokonaisuudessaa lasten ja omien harrastusten parissa ja maanantaina oli isojen tyttöjen tanssi ja minun zumba.

Tiistaina eli eilen ei itten tehtykkään oikein mitään. Ensin olin ajatellut että minun töiden jälkeen oltaisiin menty uimaan mutta ajateltiin kuitenkin pitää ihan möllöily ilta vaan. Kun pääsin töissä haimme kaupasta pizzatarpeet ja leivottiin pizzaa. NAMSKIS!!! Kun lapset kävi illalla nukkumaan läksin minä Tessan kanssa lenkille... Ilma oli mitä mainioin ja pikku hiljaa tummuvassa metsässä oli aivan IHANA tallustella. Hiljainen tummuva metsä, raikas ilma ja lehtien tippuilu puista....aahhhh, mikä ihana  syksy.  Reilu kuuden kilometrin lenkki meni kuin hujauksessa. Lenkin jälkeen kainalopaikassa sohvalla köllöttelyä  ja sitten nukkumaan. Mukava harrastus vapaa ilta.

Tänään minulla on vapaa päivä  tosin vaikka se on töistä vapaa niin muuten sitä ei voi vapaaksi kutsua. Menoa ja meininkiä riittää... mutta siis sanottakoot että MUKAVAA menoa ja meininkiä. Aamulla käväisin Tessan kanssa metsälenkillä ja ennen sitä oltiin taas kerran kerätty kypsät luumut ja pihalle mätääntyvät omenat pois ja siivoiltu pihaa muutenkin. Keskimmäinen meni kahdeksaksi kouluun ja vanhin kymmeneksi. Samalla kun vanhin lähti kouluun vietiin me miehen kanssa minikääpiö kaverinsa luo leikkimään (Kiitos Taru ) ja me lähdettiin miehen kanssa kohti kuntosalia. Miehen käyttämällä kuntoclubilla oli avoimet ovet ja tänään oli sitten minullakin mahdollisuus päästä  sitä testaamaan. Paikka on nooooh... siis paikka on kiva ja miehen kanssa siellä oli ihan kivaa mutta yksin en sinne menisi EN SITTEN IKINÄ... ilmapiiri siellä on jotenkin ööööö teennäinen ja kuntosali harrastuksen aloitusta ei ainakaan vauhdita tiukkaan toppiin ja tiukkoihin trikoisiin pukeutunut siivooja joka pitkällä katseellaa katseli päästä varpaisiin kun pukuhuoneeseen menin.... Tarvis aika vahvaa itsetuntoa lähteä sinne tuijoteltavaksi päivästä toiseen... No mutta joka tapauksessa miehen kanssa salilla oli ihan jees, vaikkakin en oikein osaa käyttää laitteita oikein ja minusta tuntui että mikään laite ei käynnyt oikeisin lihaksiin mutta pääasai lieneen että jossakin tuntui (reisi liikkeet pohkeissa, vatsaliikkeet selässä jne....)

Siinä salilla ollessamme tuli miehelle  huono olo, flunssa alkoi puskea päälle ja koska minäkään en nyt ihan superduper innoissani päivästä ollut päätettiin lähteä kotin. Kotona käväistiin nopsaan syömässä ja sitten haettiin minikääpiö kaverilta kotiin. Kivaahan heillä oli ollut. 

Äsken kotiutui keskimmäinen koulusta ja kahdelta kun haetaan vanhin niin lähdetään samantien uimahalliin. Pitkästä aikaa päästään koko porukka (tai no tuo miehen lähteminen on hieman vaakalaudalla). UImisen jälkeen kotiin tekemään ruokaa ja sitten minä klähden zumbaan ja lapset saavat kavereita tänne leikkimään ja saunomaan heidän kansssaan. ILtasella sitten vielä "zumbasta selviytymis" kahvittelua ja jos vaikka lenkki niin sitten minusta tuntuu että päivä alkaa varmasti olla täysi yhdellä jos toisellakin. HUomenna sitten taas töihin.