Hui apua ulkona on taas kylmä. Mittari näytti aamulla -20 astetta ja siinä vaiheessa kun isot tytlöt lähtivät ulkoilemaan oli lukeat vieläkin -17 astetta... KYLMÄHÄN SIELLÄ ON PIRU VIE!! Itse en ole vielä edes ulos asti viitsinyt nenääni työntää. Eipä isot tytötkään pihalla viihtyneet kuin reilun tunnin jonka jälkeen halusivat sisällle leikkimään. 

Koska ulkona on nyt noin kylmä jää aamulenkki kyllä väliin. En viitsi istuttaa minikääpiötä tuntitolkulla potkukelkassa johan siinä naamajäätyy, täytyy katsoa sitten illalla uudelleen kun tytöt nukkuu jos tekisi vaikka himpun pidemmän iltalenkin.

MInun jalka on nyt tänään hieman vihoitellut. En tidä onko syynä liukakalla kävely vaiko zumba mutta polvitaive on tosi kipeä ja hieman kuumottava. Nappasin tossa aamulla muutaman tulehduskipu lääkkeen ja kipu kyllä hiukan laantui mutta nyt mietityttää ett onko järkevää lähteä illalla zumbaan vai pitäsikö suosiolla pitää välipäivä..... no täytynee katsoa tilannetta hieman myöhemmin uudelleen. Zumba alkaa kuitenkin vasta 18:30 joten onhan tässä vielä aikaa ihme parantumiselle .

MItäs muuta... ajatukset on remontissa. Kovasti tekisi mieli alkaa remontoimaan yläkerran aulaa sekä yhtä makkareista. Ja ilmeisesti jos alakerran yhdestä huoneesta tekisi sitten minun ja miehen huoneen.. eli lapset saisivat sitten kaikki omat huoneet yläkertaan... Suunnitelman arvioitu valmistumisaika olisi kyllä vasta syksyllä kun koulu alkaa mutta nyt jos alkaisi pikku hiljaa suunnitella... Tosin niin kuin aina tekisi mieli aloittaa heti... mutta täytynee nyt malttaa vielä....