Lueskelin tuossa viimeistä päivitystä. Se alkoi sanoin että takana on hauska mutta rankka viikonloppu. No samoilla mennään edelleen. Viime päivityksen jälkeen on ollut PALJON hauskaa mutta rankaa puuhaa. 

Viikonloput on mennyt futiksen tahtiin, likoilla oli toukokuun alussa turnaus Mikkelissä ja viime viikonloppuna vanhin oli pelaamassa piirisarja peliä Mikkelissä  Noiden pelien lisäksi on tälle viikolle luvassa pari matsia ja kahdelle seuraavalle viikonlopulle turnauksia. Eli mukavaa mutta RANKKAA.

Jos jotain noista peleistä mainitsisin niin ihan loistavia matseja on ollut.  Mikkelin turnauksessa keskimmäinen sai myös joukkueensa tsemppari palkinnon ja voi sitä riemua. Tyttö pelasi kyllä ihan tosi hienon turnauksen mutta niin pelasi kyllä joka ikinen joukkueemme tytöistä.

Viime viikonlopun piirisarja pelit oli ihan ok. Jostakin syystä likat oli hieman tahmeita ja peli ei kulkenut ihan niin hyvin kuin yleensä mutta ei nyt mitään huonoakaan sanottavaa… vauhti ehkä puuttui mutta siihen taidettiin saada selitys pelien jälkeen… puolet joukkueesta sairastui joko sinä pelipäivänä tai siitä seuraavana, eli ihan puolikuntoista väkeä oli kentällä.  Nyt kuitenkin on kaikki päässyt huilimaan kunnolla ja seuraavista peleistä odotamme taas suurta jännitysnäytelmään.

 

Viime viikonloppuna juhlittiin äitejä. Mummoa käytiin tervehtimässä jo lauantaina koska hänellä oli samana päivänä synttärit. Mummo oli laittanut hurjasti herkkuja ja masut ähkynä lähdettiin sitten iltasella kotiin. Päivään oli mahtunut (onkimista, kiikkupalloa ja yleistä riehuntaa, siis herkkujen syömisen lisäksi) Tuolloin lauantaina me käväistiin vanhimman kanssa siellä Mikkelissä piirin pelissä ja me juhlimme sitten hieman lyhyemmän kaavan mukaan kun taas minikääpiö ja keskimmäinen oli koko päivän mummon hoivissa. Iltasella kun kotiuduttiin likat leikki vielä kavereidensa kanssa ja minä lähdin salille.  Yö menikin sitten nukkuen kuin tukki.

Sunnuntaina, siis virallisena äitienpäivänä, minä sain aamulla ihania lasten askartelemia kortteja ja lahjoja. Minikääpiö kertoi että oli ostanut minulle lahjaksi tikkarin mutta ei ollut millään malttanut sitä säilyttää vaan oli syönyt sen itse. …. ajatus lienee tärkein :D

Korttikasan jälkeen äitienpäivän kunniaksi kävin heittämässä pururadalla reilut 11 km:n lenkin Tessan kanssa ja lenkin jälkeen pitkästä aikaan uimahalliin. KYLLÄ TEKI HYVÄÄ!!  Iltapäivästä mentiin sitten moikkaamaan mummia ja pappaa ja iltasella mentiin Katariinan puistoon kävelylle. Se on kyllä IHANA paikka. Sinne olikin tullut uusia juttuja kuten tosi iso hämähäkki kiikku ja riippumatto. Kotona sitten vaan unta palloon, kiva mutta aika rankka viikonloppu taas kerran.  Muutamia lisätunteja kun saisi tuohon viikonloppuun niin ehtisi vaikka tehdä kotihommiakin tai vaikka ottaa päikkärit… mutta sillä mennään mitä on annettu.

 

Kun viikonloput on lennetty milloin missäkin on sitten viikot puuhailtu niitä ”rästihommia” eli töitä ja harrastuksia. Tälle viikolle oli minulla ajatuksissa ihan aikuisten ilta likka kavereiden kanssa perjantaille mutta nyt täytyy kyllä todeta että ”ei jaksa,  ei pysty , ei kykene” Tälle viikolle on jokaiselle illalle paitsi tuolle perjantaille aikalailla minuutti aikataulu ja tarkat suunnitelmat että kuka vie kenetkin, minnekkin ja milloin ja täytyy sanoa että nyt tarvitsen tuon perjantain ihan tästä viikosta (ja parista edellisestä) toipumiseen, uskomatonta mutta totta perjantaille ei siis ole nyt mitään muuta kuin uimahalli keikkaa (sitä ei lasketa koska se on niin kivaa ja täytyyhän sitä kuitenkin peseytyä)  eli saatan jopa ehtiä avaamaan telkkarin  ja ehkä jopa hieman jutella tai edes nähdä miestäni tai jos nyt ihan huisin hurjaksi rupeaa niin saatan jopa ehtiä istumaan ja syömään iltasella jotakin. :D Tämä olisi jo huimaa sillä monena iltana kun olen mennyt nukkumaan olen muistanut että ei hitto olisi kai pitänyt syödäkin jotain töiden jälkeen.  :D  (eipä mene turhaa rahaa ruokaan kotona :D )

 

Eli tätä kiireistä ruuhkavuosien tuomaa elämää täällä nämä pari hiljaista blogi viikkoa.   Hurjasti olisi kaikenlaisia suunnitelmia myös tuleville viikoille mutta pitää nyt katsoa mitä ihan oikeasti pystyy ja ehtii tehdä. Tämän viikon viikonloppu näyttää onneksi hieman lempeämmältä vaikka ei nyt tietenkään ihan toimettomilta  mutta lempeämmiltä kuin kahden edellisen joten eiköhän tämä tästä taas. 30 työpäivää kesälomaan ja lapsilla enää 12 koulupäivää, eiköhän se  kiire viimeistään sitten lomalla laannu. Tänä vuonna harmiksemme vaan miehen kanssa ei ole yhteistä lomaa ollenkaan (miehen loma on vasta kun koulut on taas jo alkaneet) mutta onhan miehellä kuitenkin  minun lomani aikana vapaapäiviä joten eiköhän me saada joku Pärnun reissu taas heitettyä ja muut ajat me vaan likkojen kanssa pyöritään toimettomina ympyrää. :D (sen kun näkis…)

 

Mutta nyt taas ahkeroimaan töihin päin.

Tässä vielä iloinen tsemppari palkinnon saanut tyttönen:

 

2014-05-04-2183-normal.jpg