Vaavelin sanainen arkku alkaa pikku hiljaa avautua. Meidän isommat tytöt sanoivat 10 kuukautisena jo useampia sanoja ja siksi olenkin miettinyt että miksi vaaveli ei vielä "juttele" mutta nyt alkaa näyttää lupaavalta.

Noin viikko sitten vaaveli huusi minun perässäni että: "TYTÖÖÖÖÖT" hyvin huomasi että matki minun äänen sävyäni enemmän kuin sitä mitä sanoin mutta tytöt sana siis on tullut noin viikon verran. Saman ajan vaaveli on osannut sanoa "mummo", eräs aamu mummo tuli käymään ja meni rappusia alas niin vaaveli osoitti mummon perään ja sanoi mummo. Emma koiraa vaaveli on alkanut hokea pari päivää sitten, tosin se sanoo kyllä meidän toistakin koiraa EMMMMMaksi mutta kuitenkin Emma sanakin on hallussa. Tänään heittelin vaavelille palloa ja sanoin että: "haeppa Pallo" vähän aikaa vaaveli ihmetteli ja meni pallon luo ja sanoi että: "paappo", saman toisti pikkuisen ajankuluttua eli tänään on sitten opittu taas uutta.   Hymy

Nyt koska ulkona on ihana ilma ja vaaveli heräsi äsken hyviltä päiväunilta hyväntuulisena niin me lähdemme hieman ulkoilemaan ja syömään hiekkaa laatikolle Kieli ulkona, isot tytöt lähtikin jo hetki sitten naapurin tytön kanssa leikkikentälle ja eiköhän me sinne suunnata perässä hieman vahtimaan että itä he siellä puuhaavat Silmänisku.