Käväistiin eilen puuhamaassa. Paikka oli ihan kiva, jokseenikin jotenkin jäi semmoinen nuhjuinen olo paikasta. Tietenkin se on vanha paikka ja kyllähän sen huomaa pari pikku juttua (vessassa ei valot toimineet, useat kärryt oli erittäin huono kuntoisia, allasalueen kivetys oli paikka paikoin irronnut maasta ja laatat sillai keikkasivat ja niihin saattoi lyödä varpaansa , ison, kumiveneellä laskettavan mäen, kumiveneen käden sijat oli rikki... jne eli pikku juttuja mutta ärsyttäviä) oli rempallaan ja se varmaan sai aikaan tuo nuhjuisen tunteen...

Mutta kiva paikka siis kuitenkin ja etenkin tuollaislle meidän isojen tyttöjen ikäisille ihan loistopaikka ja se oli myös kiva homma että lähes kaikki "härvelit" vaativat lasta liikkumaan, oli polkupyörä, polkuveneitä, resiinoita, liukumäkeä minne oli rappuset  ja paljon muita... eli kyllä siellä lapsi ainakin liikuntaa saa useamman päivän edestä.  

Siis kivaa oli kuitenkin, tai lapsilla oli kivaa, itse olin jonkun vatsapöpön kourissa ja mahassa myllersi ikävästi koko reissun ajan (ehkä siksi noihin epäkohtiin ehdinkin kiinnittää huomion), tai no ihan alussa oli hieman parempi olo mutta loppureissu sitten ei enään ollutkaan. Mies sitten juoksi lasten kanssa laitteesta ja liukumäestä toiseen sillä välin kun minä istuskelin varjossa tai röhnötin jossakin penkin nurkassa .

Rankka reissu tuo kyllä oli siis ainakin meille aikuisille. Kotona oltiin vasta yhdeksän jälkeen ja itse sammuin kuin saunalyhty heti kun olin saanut tytöt sänkyihin. Mies joutui vielä lähteä hakemaan koiruudet mummolta kotiin ja hän pääsi nukkumaan sitten vasta huomattavasti myöhemmin.

Tässä puuhamaa kuvia:

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Eilinen meni siis puuhamaassa ja tänään onkin sitten eri kuviot.

Aamulla mies lähti jälkimetsään tekemään koejälkiä huomista jälkikoetta  varten ja minä  jäin tyttöjen kanssa kotio. Tässä aamusella ollaan tehty ihan kotihommia, pyykinpesua, naapurin kanssa leikkimistä yms. Lapset olivat aivan innoissaan kun saivat pitkästä aikaa  vain olla ja vielä innoissampana he olivat kun saivat  "kunnon ruokaa" eli tein ihan vaan jauhelihakastiketta ja perunoita ja tuntui kyllä maistuvat.  Keskimmäinenkin totesi että "kyllä on hyvää perusruokaa..." Nyt ollaan monta päivää oltu ravintola/pikaruokapaikkojen varassa kun ollaa oltu noilla retkillämme milloin missäkin ja nyt ihan selvästi tytöt nauttivat kun saivat kotiruokaa.  Vanhin santsasi oikein kahteen otteeseen ja keskimmäinenkin söi neljä perunaa ja ison kasan kastiketta . Vaaveli nyt syö aina hyvin joten siitä ei sen enempää ... .

Iltapäivällä tuossa kolmen maissa olisi tarkoitus lähteä RAUHALA ROCK tapahtumaan.  Se on ilmaistapahtuma jossa soittaa paikallisia bändejä. Äsken kävin vaavelin kanssa kaupasta hakemassa hieman piknik herkkuja mukaan, sipsejä ,karkkia, pullaa ja pipareita ja paljon juomista. Kahvitkin ajattelin termariin keitellä. On kyllä onni että vielä on ihmisiä jotka jaksavat tuollasia ilmais juttuja järjestellä ja etenkin näin kun tämä sattuu vielä olemaan "oma kylän tapahtuma" eli kävelymatkaa tulee about 300 metriä  niin mikäs sen parempaa!!