Tänään minulla ja vaavelilla oli muskari. Ihana opettajamme oli sairaana ja meillä oli sijainen.... olen tainut tästä sijaisesta ennenkin mainita mutta... no lapsilla oli hauskaa se kai se pääasia on.

Ennen vaavelin muskaria saatoin vanhimman eskariin. heilllä on tänään liikuntapäivä. Kuudes luokkalaiset ovat järjestäneet eskareille olympialaiset, kuulostaa ihanalta. harmi vaan että en päässyt kärpäseksi kattoon, olisi ollut ihana nähdä miten nämä isommat "hoitavat" näitä pienempiä . Hyviä uutisiakin sain kun vein vanhinta eskariin, tai no hyviä ja hyviä mutta ainakin hetkellisesti hyviä, eli eilen mainitsemani säästötoimenpiteet on kai hetkiseksi laitettu jäihin ja mietitään nyt vähän JÄRJELLÄ että miten nuo säästötoimet toteutetaan. Ei me vielä voida lippuja salkoon vetää mutta ainakin asia nyt hieman lykkääntyy (alkuperäisten suunnitelmien mukaan siis ensi viikolla ei olisi enään ollut kuin yksi täti). Eräs ryhmäläisen äiti keräsi tänään nimiä adressiin jossa me vanhemmat ilmaisemme huolemme säästötoimenpiteitä kohtaan, toivotaan että siitä olisi apua ja säästöt saataisiin revittyä jostakin muualta kuin pienten lasten selkänahasta.

Keskimmäinen lähti mummon kanssa avoimeen kerhoon. Tosi kiva että hän pääsee nyt sitten leikkimään omien kavereiden kanssa eikä tarvitse aina vaan pikkusiskon kanssa puuhata .

Kunhan nyt kaikki kotiutuu ja vaaveli on nukkunut päiväunet niin sen jälkeen me suuntaamme taas kodalle. Tällä kertaa saamme mukaan kaverin ja hänen lapsensa (6 v tytön ja 1 v pojan) eli  "varokaa vaan metsäeläimet tänään me tullaan ja me ei ehkä olla ihan hiljaista sakkia...." Jos muistaisin laittaa kameran reppuun niin sitten ehkäpä saatte nähdä kuvia retkestämme myöhemmin...