Keväinen ilma on hellinyt meitä koko viikonlopun. Aivan ihana auringon paiste on saanut lumet sulamaan vauhdilla ja pitänyt tämän poppooon ulkoilu  puuhissa niin etttei koneelle ole pahemmin ehtinyt.  

Lauantai meni ulkoillessa sekä kauppareissun, zumban ja agilityn merkeissä. Päivä oli mukava mutta koska mies oli iltavuorossa koko ajan hieman kiire että kaikki tärkeät jutut ehtii hoitaa ennen yhtä.

No tänään onkin sitten toinen juttu. Mies menee vasta yöhön joten olemme saaneet nauttia tänään viikonlopusta oikein olan takaa ja koko porukalla. Ihana ilma on antanut aihetta ulkoiluun ja aamusta pikkuista yli yhdeksän jälkeen oltiinkin jo ulkona koko porukka. Ulkona tehtiin kurasoppaa , mies kipaisi välillä salitreeneissa ja minä hakkailin jäitä pihalta sillä välin kun tytöt leikki naapurin tytön kanssa omia kuravelli leikkejään.

Kun mies tuli salilta alettiin suunnitella kalansavustamista.. NAMSKIS!!!!  SIllä välin kun mies ja tytöt alkoivat  savustella kalaa lähdin minä ystävän kanssa käymään lenkillä. En olekkaan pitkään aikaan päässyt kunnon lenkille ja ihanassa säässä tallustelu teki oikein hyvää. Kaverin kanssa kun kävelee niin aika menee ihan huomaamatta ja siinä tule tehtyä semmoinen suht pitkä lenkki ihan puoli vahingossa. 

Kun tulin kotiin lenkiltä höräpättiin siinä vielä kahvit ja sitten alkoikin olla kala syömistä vaille valmis. Tässä vaiheessa kello oli kolmen pintaan ja tosiaan KOKO päivä siihen asti oltiin oltu ulkona. Lapset olivat yltäpäältä kurassa (niinkuin asiaan tietysti keväisin kuuluukin) ja koska puhtaita ulkovaatteita ei enään oikein ollut vaihdettavaksi niin keksittiin että jospa lähdettäisiin pitkästä aikaa mummia ja pappaa morjestamaan.  Eli eikun auton nokka kohta Anjalaa.  Mummilla ja papalla vierähtikin pitkätovi ja nyt tytöt on enään iltapalaa vaille valmiita nukkumaan.

Ihana viikonloppu takana, aurinkoa, perhettä, ystäviä ja sukulaisia !

 

Tässä kuvia kuraleikeistä: