Ihanaa... se olisi viikonloppu ja vielä ihan ilman suunnitelmia viikonloppu. Tai tietty viikonloppuun nyt kuuluu molempiin päiviin jalkapalloilua jauimista mutta siis semmoinen rennon letkeä viikonloppu tulossa. Mies on aamuvuorossa jame muut vailla huolenhäivää vapaapäivillä. Aurinko paistelee ulkona joten ulkoiluakin kaiketi tiedossa. Mutta siis huippu viikonloppu tulossa. 

 

Eilen iltasella töiden jälkeen läväistiin pitkästä aikaa moikkaamassa ihan ehdottomasti maailman hauskinta kaveri perhettä... EI paljon pysty naamatotisena tuolla istumaan kun jutut vaihtelee silmämunista saniaisiin sekunneissa... LIkat leikki talon lasten kanssa ja me aikuiset keskityimme oleelliseen eli maailman parannukseen. Kyllä oli kevyt mieli kun kotiin lähdettiin. Kiitos kaverit!!!

Kun päästiin kotiiin olikin sitten aika alkaa tuijottamaan voice of finlandia herkkujen parissa. Kokoperhe ahtauduttiin sohvalle ja mässättii yli oman tarpeen herkkuja ja ihailtiin/molattiin laulajia ihan vaan koska voitiin. Ihana kiireetön perjantai ilta. MInikääpiöllä oli rankka päivä takana kun hän oli mummon kanssa käynyt uimassa ja muutenkin touhottanut pääkolmantena jalkana ja kaikki tuo touhu sitten kostautui kun kesken voice of finlandin tyttö simahti keskelle olkkarin lattiaa... Siinä se sitten pötkötteli ohjelman loppuun asti karvamatolla jonka jälkeen mies kantoi tytön nukkumaan omaan sänkyyn. 

puhhelin%2023.3%20209-normal.jpg

 

Vanhimmalla oli myös ollut mukava päivä perjantai. Koulun jälkeen hän oli kaverinsa kanssa ihan ihka ensimmäistä kertaa yksin hengailemassa kylillä, tytöt kävivät Hesessä kahdestaan ja olivatkin siellä saaneet aikaa kulumaan pitkän tovin... Hesen lisäksi kun tulin töistä kotiin huomasin likan ripsissä ripsiväriä.... kääks... miun kultahippunen taitaa kasvaa isoksi... Napanuora tuntuu kiristelevän äidin puolelta aika kovasti mutta iso fiksu likkahan tuo on joten kaipa sitä pitää vaan luottaa että osaa toimia jo hienosti ja sillä tavallahan ne siivet pikku hiljaa siitä alkaa kantamaan ja vaikka pikku hiljaa sitä siivet alkaakin kantamaan niin  tyttö tietää että koti on paikka jossa ei siipiä tarvitse levitellä, kotona voi aina olla se "äidin pieni kultahippu" , kotona saa käpertyä syliin ja olla ihan pienen pieni. Turvasatama maailman tuulissa. 

 

Keskimmäisen päivä oli koulun lisäksi mennyt leikkien  pikku siskon kanssa ja virpomisoksia askarrellen. Hieno määrä alkaakin vitsoja olla jo valmiina huomista virpomiskierrosta varten. 

 

Jaaps mutta nyt on aika alkaa valmistautua likkojen treeneihin... 

Tässä vielä muutama keväisen ulkoilupäivän kuva, kuvat tällä viikolla erään lenkin varrelta, tytöt löysi ison kallionjosta sitten kierittiin ja laskettiin kukin tyylillään jäälle... työpäivän päälle heitetty lenkki, rankan päivän päätteeksi, happea ja maailman ihanimman perheen seuraa...Enempää on ihmisen vaikea toivoa. 

 

puhhelin%2023.3%20197-normal.jpgpuhhelin%2023.3%20205-normal.jpgpuhhelin%2023.3%20206-normal.jpg