Nyt kun kerta näytän vielä ehtivät tehdä päivityksen ennen huoltotaukoa niin onhan se pallo hehkuttaa viikonloppua. 
Launtaina isoilla likoilla oli siis harjoituspeli Kuusankoskella ja voi kuinka hienosti he pelasivatkaan. Siis koko joukkue. " Minun tytöt!" . Kyllä sai joukkueenjohtaja olla ylpeä. 
Pelien lopputuloksesta minulla ei itseasiassa peli aikana ollut mitään tietoa kun keskityin hurraamaan likoille. Mutta kehitys on ollut siis  huimaa. Siinä miessä vuosi sitten tytöt eivät oikein tieneet miten sen pallon saa liikkumaan niin nyt joka ikinen likka harhautteli ja kikkailipallolla ja yritti, taisteli ja pelasi aivan loistavasti. SE mikä oli tosi kiva homma oli myös se että keskimmäinen sai tehtyä oikein maalinkin. Ja sekös tekee hyvää tuon itseluottamukselle.heart Vanhin pelasi molemmissa peleissä ja toisessa uskaltautui maalivahdiksi ja hienosti sujui sekin homma. Yllätykseni myös uudet, siis pelissä oli pari tyttöä joille tämä oli ihka ensimmäinen peli vieraita vastustajia vastaan ja he tekivät kyllä hienon työn. Ihan mahtavia nuo likat, koko joukkue!!! JOs olisin miljonääri niin olisin jo ostanut noille joka ikiselle jonkin palkinnon. smiley

Minä olen aika kova ääninen ja kannustamiseni kuuluu kovin hyvin blush. Kotimatkalla kysyin isoilta likoilta että häiritseekö kun mie kannustan niin vastaus oli että no ei tietekään, eihän myös muuten tiedetä mitä myös tehtäisiin. smiley Saas nähdä.. parin vuoden päästä vastaus saattaa olla toisenlaisen. wink

Oltiin siis pelissä mukana koko porukka. Minikääpiö ei peliä viitsinyt tuijottaa vaan käytti ajan kaverinsa kanssa leikkimiseen. Likkojen joukkueessa pelaa tyttö jolla on saman ikäinen pikkuveli kuin minikääpiö ja harkoissa ja peleissä nuo kaksi saa ajan kulumaan aina oikein loistavasti. 

Pelit meni siis hienosti ja tästähän tytöt oli tietenkin mielissään. Ainakin yhtä mielissään kuin  hyvin menneistä peleistä oli etenkin vanhin mielissään siitä että kummi oli peliä tullut mukaan katsomaan. Ja olihan sitä kaveria kiva nähdä pitkästä aikaa. Vanhimman lisäksi suuren ihailun vanhimman kummi sai minikääpiöltä kun aina välillä kesken hippaleikin joutui tyttö haaviin kun kaveri nappasi tytöt ja nosti korkeuksiin. laugh  Oli kuulemma ihan "Älyhauskaa". smiley

Pelin jälkeen mentiin porukalla syömään, siis meidän perhe ja vanhimman kummi. Ruoka oli oikein hyvää ja taas tuli syötyä liikaa, mutta se on lienee normaalia kun ravintolaruokien ääreen pääsee. Ruokailun jälkeen käytiin vielä stalkkaamassa kummin uusi asunto jossa ei oltu ehditty aiemmin vieraillakkaan. Kiva kämppä ja huippu parkkipaikka, saaatiin automme sillai sulaksi että ovet saatiin taas auki. JEI!!!  Kotimatka siis venähti ilta myöhään ja kun kotimatkan aikana pysähdyttiin pikaisesti vielä mummin ja papan luona olikin tyttölauma aivan valmiita sänkyihin kun kotiin tultiin.  Itse vietin sitten loppu illan kainalopaikallani syvällä sohvan syleilyssä. 

Eilinen eli sunnuntai oli myös huippu mukava päivä.
Aamulla mies lähti aamuhukiin töihin ja me muut nukuttiin pitkään. Yhdentoista jälkeen lähdettiin taas jalkapalloilemaan, tällä kertaa oli vuorossa isojen ja minikääpiön futistreenejä. Treenit menikin oikein mukavasti ja sen aikana minä pääsin turisemaan muiden vanhempien kanssa.
Futiksen jälkeen kotiin syömään ja sitten likat olivat suunnitelleet minulle esityksen eli puolisen tuntia sitten sain nauttia musiikkiteatterin lumoista.  Kun mies kotiutui puoli kolmen maissa jätettiin tytöt leikkimään ja lähdettiin kahden lenkille. Kipakka pakkanen mutta silti oli kyllä mukava lenkkeillä ja höpistä samalla. Reilu tunnin lenkki heitettiin ja sen jälkeen olinkin taas kuin toinen ihminen... happirikastettu ja täynnä virtaa.  Jossakin vaiheessa taas ruokaa lapsille ja iltasella sitten isot uintitreeneihin. Isojen uintien aikana käytiin miehen ja minikääpiön kanssa kaupassa ja munkkikahvilla. MInikääpiö totesikin että tää on nyt sitten semmoinen salamunkki.... eli ei kerrota isoille tytöille. laugh
Illlalla pidettiin sitten vielä lettukestit omalla porukalla ja sitten likat nukkumaan ja me alettiin miehen kanssa katsomaan universumin huonoita elokuvaa.... Siis se oli niin huono että oikein jo melkein nauratti tosin välillä meinasi ihan itkettää kun se oli niiiiiiiin huono. smiley Ilta meni siis taasen kainalopaikalla ja nyt on aamu taas. 

Nyt on siis maanantai. Tänään on minikääpiön kerhoa ja isoilla tietty koulua ja minulla töitä. Iltapäivälle ei olekkaan mitään harrastuksia joten käytän hetken töiden jälkeen itseni hoitoon ja kipaisen käymään kosmetologilla ennen kuin kulmakarvat kasvaa yhteen.... (en ole oikein semmoinen kauneus ihminen mutta töihin pitää hiemna laittautua ettei asiakkaat pelästy). Iltasella jos perheen kanssa yhdessä oloa.
HUomenna olisi luullakseni töiden jälkeen uimapäivä ja keskiviikkona on isot pyytäneet kavereita kylään ja minikääpiöllä on telinevoimistelu.  Torstai menee futiksen merkeissä ja perjantaina hölläillään, vanhin menee kaverinsa luo neljän tähden illalliselle ja me muut maataan sohvalla ja tuijotetaan voice of finlandia. smiley Lauantaina mennään Helsinkiin sinne Disney on ice showun ja sunnuntaina sitten futsal pelejä pyhtäällä.  Vauhdikas viikko tulossa mutta kun katsoo kokoonpanoja millä hommat hoidetaan niin se on perhe ja ystisviikko tiedossa joten eikhää tästäkin (niin kuin viime aikoina kaikki muutkin viikot) viikosta tule ihan loistava! 

Hauskaa viikkoa kaikille!!