En muistakkaan milloin olisin herännyt tähän aika.. jo kello 06:00, siis ihan sillai kunnolla herännyt eli yleensä tähän aikaan saatan vilaista kelloa ja kääntää kylkeä.

Tänään mies lähtee päivätöihin ja hänellä oli kello herättämässä kello 06:00. Koska minäkin joudun aamulla lähteä viemään vanhinta hammaslääkäriin jo ennen eskaria ajattelin minäkin että herään nyt sitten jo samalla laittamaan kaiken valmiiiksi niin saavat lapset sitten nukkua mahdollisimman pitkään. Nyt sitten istun silmät ristissä koneleella ja yritän kolmannen kahvikupin voimalla saada itseäni piristymään.... no eiköhän tämä tästä!

 

Eilen käytiin siis mummilla ja papalla syömässä! Kiitos ruuasta, ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.  Lapset innostuivat syömään marjoja... en muista monta pakaste rasiallista vadelmia he pistelivät mutta aika monta kuitenkin...  pienet herkku suut! 

Tänään vanhimman hammaslääkäri keikan lisäksi on keskimmäisen naamiaiset (isojen kerhossa tällä kertaa), mummo tulee vahtimaan keskimmäista ja vaavelia siksi aikaa kun käyn vanhimman kanssa siellä hammaslääkärissä ja hän onneksi lupasi olla täällä niin kauan että saa keskimmäisen heitettyä sitten kerhoon...  Joten minulle jääkin sitten vain vanhimman haku eskarista ja illalla isojen tyttöjen satutanssi.  Mies ja vaaveli saa lähteä tanssi aikana käymään kaupassa... kaapit huutaa tyhjyyttään!

Jaaps mutta nyt ehkä hieman lisää kahvia ja lehden lukuun....