Tänään sitten alkaa vajaa viikon tyttö energia kausi... mies lähtee kertausharjoitusksiin ja minä ja tytöt jäämme pitämään kotia pystyssä ihan naisvoimin. Tytöt tajusi vasta eilen illalla että isi lähtee niin pitkäksi aikaa pois. Kun mies sanoi että nähdään sitten kun lastenvaate kutsut on (eli perjantaina) niin isot tytöt puhkesivat molemmat itkuun. Tosin itkuun oli varmasti osa syynä armoton väsymys mutta kuitenkin... voi olla että isoilla tulee ainakin kova ikävä. Onneksi on puhelimet (tosin saako kertaamassa käyttää puhelinta jos on siellä syvällä metsässä teltassa???)

Oli miten oli niin tänään sen lisäksi että mies lähtee ja jättää minut "sotaleskeksi", läsähtää arki taas vasten naamaa. Loma on loppu ja viikko alkaa maanantailla jolloin on aina enemmän tekemistä kuin aikaa. Onneksi mummo lupasi taas tulla pikkuisen apuun. Mummo hakee keskimmäisen kerhosta niin ei tarvitse vaavelia herätellä päivä unilta syyttä suotta. Mutta aamulla kohta vaatteet niskaan ja lenkki eskarille. Sitten kotiin ja ruokaa napaan ja keskimäinen kerhoon, vanhin pois eskarista... illlalla satutanssia (onneksi mummo lupasi jäädä vaavelin kanssa tuoksi aikaa niin ei tarvitse keksiä vaavelille puuhaa siellä koulun käytävällä) ... voi kun tämä päivä olisi jo ohi .

Mutta jos tämä  päivä päästään hengissä niin loppu viikko onkin sitten rauhallisempaa, tiistaina uimaan, keskiviikkona 2 v synttäreille, torstaina uimaan ja perjantaina lastenvaatekutsut.... lauantai nukutaan ja sunnuntaina serkun lapsen ristiäiset... ja sitten taas on maanantai .