Täytyypä sanoa että viime kesän jälkeen (jolloin satoi joka ikinen päivä) en voinut uskoa että sanoisin tämän ääneen... IHANAA KUN SATAA!!!!   Aamulla kun tulin alakertaan jouduin oikein hieraisemaan silmiäni... MITÄ onko ulkona pilvistä. Sitten sydän oikein pompahti... IHANAA, helle on kivaa mutta kun sitä on kestänyt noinkin  monta päivää peräkkäin niin tälläinen lämminsade päivä tekee terää niin luonnolle kuin ihmisillekkin. Ja sitä paitsi sain siivottua kotona kun satoi,helteellä ei viitsi rehkiä. Nauru Ja sääennustusta katsottuani huomiselle lupasi taas jo aurinkoa eli nauttikaamme sadepäivästä täysin rinnoin!!!

Aamulla sateesta huolimatta läksimme kuitenkin lenkille. Oli ihanaa kävellä lämpimässä kesäsateessa ja litsutella lätäköissä. Lenkin jälkeen minä ja vaaveli tultiin sisälle (tai no vaaveli leikki terassilla omiaan) siivoamaan ja isot tytöt jäivät vielä sateeseen leikkimään. Tytöt asettelivat KAIKKI hiekkalelunsa sateeseen jotta saavat kerättyä kuravelli vettä tulevia leikkejä varten, ja aika paljon he ovat jo vettä saaneetkin Hymy.

Iltapäivällä mies lähtee rassaamaan kaverinsa venettä ja me tyttöjen kanssa lähdemme kaverimme luo kyläilemään ja leikkimään (iltapäivällä siis tullaa VEERA olkaahan valmiina Silmänisku). Onkin kivaa välillä tehdä jotain muutakin kuin olla uimassa tai helteessä.

 

Olen tässä saanut useammasta suusta ihmettelyjä siitä että kun me koko ajan kuulemma teemme jotakin tai olemme menossa jonnekkin, olemme kuulemma "aktiivinen perhe". Hassua mielestäni koska itse en pidä meitä mitenkään aktiivisina, joka päivä ehdimme leikkikenttäillä, lenkkeilla ja vaan olla. Mutta ehkäpä meidän meno näin kirjoitettuna näyttää meneväisemmältä kuin todellisuudessa onkaan, ja sitä paitsi toisaalta "vierivä kivi ei sammaloidu" eli sopiva määrä menoa ja meininkiä pitää vireessä Nauru

 

Nyt pitää mennä laittamaan vaaveli päiväunille, isoille tytöille kuivat vaatteet (tulivat justiinsa sisään ja ovat märkiä kuin uitetut koirat) ja sitten taidan hieman jatkamaan siivoilua keittiön puolella ja sitten minun on PAKKO OPETELLA KÄYTTÄMÄÄN tuota puhelinta, on kyllä hankalaa kun se on jotenkin JOKA tavalla erilainen kuin vanha Yllättynyt.