Välillä tekisi mieli heittää hanskat tiskiin… tehkööt joku muu. Käpertyä vaan sohvan nurkkaan, ottaa likat kainaloon ja olla vaan. Viime aikoina on puskettu taas eteenpäin kuin raivohärkä. Aikamoisella tahdilla töissä ja vapaa-ajalla, vapaa-aika… mitä se on… se puoli tuntia kotona ennen kun simahtaa sänkyyn noustakseen taas aamulla viideltä jotta ehtii tekemään päivän hommat. HULLUN HOMMAA tiedän sen itsekin mutta kun tietää että se on nyt enää vain tän pari viikkoa (kohta rauhoittuu futis rintamalla hetkeksi, siis pelien suhteen)  niin kyllä tämän jaksaa.


Mutta vaikka välillä ketuttaa tuo kiire niin kyllä nuo ipanat (niin omat kuin muutkin) sitten palkitseekin. Kun juoksee töistä kieli vyön alla likkojen treeneihin tai peleihin ja näkee kuinka hauskaa heillä onkaan niin itsellekin tulee hymyhuulille. Eilen oltiin ilta Valkealassa peleissä. Vaikka takkiin tuli molemmista peleistä oli likoilla isot hymyt naamalla ja vaihtopenkki teki kärrynpyöriä. Näin ihanaa joukkuetta kuin minulla on käsissäni ei varmasti ole toista, olen etuoikeutettu saadessani olla tämän lauman ”kanaemo”. 


Kaiken kiireen keskellä sain kuin sainkin järkättyä vanhimmalle synttärit (siis sukulais&tutut, kaverisynttärit odottaa vielä vuoroaan). Aikamoinen kalenteri jumppaus se oli ja samana päivänä käytiin ensin pelaamassa parit pelit ja sen jälkeen leivottiin, siivottiin ja kahviteltiin. Sopivaa päivää ei meinannut ensin löytyä mitenkään ja vanhin jo itse sanoi että ei ne synttärit nyt niin tärkeät ole mutta kyllähän sen näki että onhan se iso juttu että jotkut sukulaisista vaivautuu tulemaan paikalle just häntä varten. Synttärit meni mukavasti. Väkeä oli sopivasti ja edes viime hetken peruutukset eivät saaneet päivänsankaria suuremmin masentumaan. Peruutusten tilalle saatiin vieraaksi ystäviä rakkaita joten iltapäivä/ilta oli vähintäänkin vauhdikas. Kikatusta, tanssia ja välillä jopa painia, kahvia ja liika herkkuja.  **Täydellinen ilta ihanien ihmisten kanssa, kiitsat vaan heille jotka teki  vanhimman 11 v synttäreistä yhtä juhlaa!**  <3


Nyt kun olen avautunut kiireestä niin nyt onkin sitten tähän väliin ihana todeta että meillä on huomenna  ihan VAPAA lauantai. Miehellä on vielä loma ja lauantaille ei ole vielä mitään (minikääpiön kaverin synttäreitä lukuunottamatta) suunniteltua. Ehkä vaikka ulkoilua ja rentoilua.  Tänään aion hoitaa semmoiset ”pakkohommat” pois alta töiden jälkeen joten huomenna meinaan todellakin vaan olla. En laita kelloa soimaan enkä vastaa puhelimeen tai maileihin ennen klo 10:00, eli turha soitella tai mailata tai mitään muutakaan. Päätin just että jos maailma kaatuu siihen että minä en ole tavattavissa yhtenä aamuna tai en vastaa maileihin YHTENÄ aamuna puolen tunnin sisällä niiden saapumisesta niin sitten saa  minun puolesta kaatua…. Nyt kun sanon tämän niin tiedän että herään viideltä enkä saa enää unta ja olisin ihan hyvin voinut kuitenkin niitä hommia hoidella… No oli miten oli niin huomenna annan itselleni ainakin ”mahdollisuuden” nukkua tai ainakin hiihdellä yöpaidassa pitkälle aamuun.


Kiireestä huolimatta on viime ajat olleet ihan mukavia. Olen ottanut tavaksi aina aamuisin ja iltaisin halata kunnolla, siis ihan pysähtyä ja halata jokaista tytöistä ja huomaan että se on saanut tytöt hakeutumaan myös päivisin halittavaksi. Jopa meidän esiteinit marssii helposti luokse kädet ojossa halitankkaukseen. Siitä saa voimaa puolin ja toisin. En tiedä johtuuko haleista vai mistä mutta elo on ollut tyttöjen kanssa viime aikoina aika tasaista, ei suurempia riitoja tai erimielisyyksiä. Pieniä mielialan vaihteluita mutta kuulunee tuohon alkavaan murrosikään ja nekin yleensä saa parhaiten taltutettua juuri halimalla. Toisen ihmisen kosketus on aikamoinen terapia muoto. Pitäisi halia ja silitellä vielä enemmän.  Oli hauska huomata kun tuossa joku aika sitten oli likoilla taitokisat futishallilla ja siinä ohi mennen annoin omille lapsille tsemppi halit niin samaan hali jonoon tuli muitakin minun ”tipusia” , siinä tuli halittua koko joukkue samalla. Ei kai tässä muuta voi sanoa kuin että halikaa toisianne….. *:D *


Mitähän muuta kertomisen arvoista on ollut tai on tulossa… hmmmm.  ;Likkojen koulu ja eskari sujuu hyvin.  Isoilla likoilla oli yleisurheilu kilpailut ja molemmilla oli mennyt hyvin. ”viralliset tulokset” on vielä saamatta mutta keskimmäinen käsittääkseni oli yltänyt ainakin yhteen (oman luokkansa tyttöjen) voittoon (pitkän matkan juoksu)  ja yhteen hopea sijoitukseen (lyhyen matkan juoksu) , puheiden mukaan pituuskin oli ihan ok , palloheitto kuulemma ei ollut oikein ollut hänen juttunsa. Vanhinkin oli oikein tyytyväinen tuloksiinsa vaikkakin sijoitukset on nyt vielä vahvistamatta mutta oli osallistunut lyhyenmatkan juoksuun, pituushyppyyn ja keihään heittoon ja itse oli tyytyväinen kaikkiin suorituksiinsa ja siitä olen iloinen. ****ilmoittelen sijoituksia sitten kun ne joskus julkaistaan, tosin mielestäni sijoitus on toissijainen niin kauan kun lapsi itse tietää yrittäneensä parhaansa ja on siihen tyytyväinen***** 

Minikääpiön eskariopen kanssa vaihdoin muutaman sanan eilen ja hän kertoi että tytöllä sujuu kaikki hienosti. Kavereita riittää ja jopa pientä ihastuksen poikasta on ilmassa.  :)  Oma aloitteinen ja reipas tyttö. Oli kyllä kiva kuulla vaikka tiesinhän minä että tuolla likalla onnistuu kyllä. Minikääpiö onkin joka ikinen päivä yhtä innoissaan kaikista eskari puuhista ja juttua päivän sujumisesta saadaan kyllä kuulla  koko ajan.  Ainut mitä tyttö tänään harmitteli oli kun ei ollut vielä tullut yhtään läksyä… Mutta siis eskari/tuommoiseen ohjattuun maailmaan hyppääminen on sujunut meidän ”vapaalta ihmiseltä” (niin hän itseään on joskus kuvaillut) loistavasti. Tyttö on kuin kala vedessä ryhmässä ja kuitenkin sitten niin että omatoiminen leikkiminen sujuu edelleen eli kun kotiin pääsee niin osaa ja tykkää leikkiä myös yksin eli ei ole kokoajan mankaamassa kavereita tms.

Mutta siis pitkästä aikaa päivitystä mutta kun nyt mietttii niin aika samalla kaavallahan tässä kokoajan mennään. Töitä, futista ja perhettä.

Ensi viikolle riittää kaikkea tuota ja sen lisäksi hieman myös ystäviä, kaikkien pelien ja harkkojen lisäksi olisi tarkoitus suunnata kissojen yöhän kaveriperheen kanssa…Toivon mukaan kaikki osaset osuu paikalleen ja päästään lähtemään ja että reissusta tulee mukava.


Nyt hyvää perjantaita kaikille, mie lähden töihin…


Muutama kuva päivistämme:


Kaikkein rakkaimmat <3 

Katariinan Meripuisto, vanhimman syntymäpäivä 23.8 2014

20140823_155613-normal.jpgIMG_20140823_160117-normal.jpgIMG_20140823_160023-normal.jpgIMG_20140823_160938-normal.jpg

PIkku ilopilleri, jalkapallo huligaani <3

Valkeala 4.9 2014

20140904_190548-normal.jpg