Tänään mie olen lähdössä ULOS. Siis ihan illaksi miehen työkaverin tupareihin. SIIS APUA!!!! Mie en ole käynyt missään sitten.... ainakaan reiluun vuoteen voi hyvinkin lähennellä kahta vuotta.   Ja nyt sitten pitäisi lähteä ja vielä ILMAN LAPSIA!!!!! APUA!!! (hengittelee paperipussiiin). Mummo on onneksi lupautunut tulemaan meille yökylään lapsia kaitsemaan joten niitä ei tarvitse kuljettaa mihinkään eikä jättää muutenkaan hunningolle mutta kysymys kuuluu MITEN MIE OSAAN OLLA KOKO ILLAN ILMAN LAPSIA JALOISSA PYÖRIMÄSSÄ ja tietty että mitä mie laitan päälle? Hymy

 Mie yritin tuossa miettiä mutta siihen tulokseen tulin että kukaan muu kuin minä (ja mies muutaman kerran) on laittanut vaavelia nukkumaan, eikä kysymys varmastikaan ole siitä että muut eivät osaisi vaan ehkä enemmänkin siitä että en ole ikinä muiden antanut sitä tehdä... Noh ehkäpä nyt on ihan hyvä sauma hieman löysätä napanuoraa ja olla muutama tunti erossa vaavelista ja isoista tytöistä. 

Isot on ihan innoissaan kun Mummo tulee meille "hoitoon", vaaveli nyt ei vielä mitään ymmärrä mutta yleensä aina kun näkee mummon naaman niin alkaa nauramaan joten kyllähän nuo täällä pärjää. Ja niin kuin aiemmin jo kirjoittelinkin niin isot tytöt olivat vaavelin ikäisenä olleet jo useammankin kerran yökylässä niin eiköhän se ole vaavelinkin aika saada "vapaa ilta" äidistä Nauru.

 

Nyt vaaveli on päiväunilla, mies lähti hiihtämään ja isot leikkii kotia kellarissa. Aamulla oltiin ulkoilemassa, ilma on taas enemmänkin kuin UPEA, aurinko paistaa ja lämpötila on REIPPAASTI plussan puolella (autonmittari näytti äsken +6 astetta). Mie aion nyt hetken hermoilla tässä koneella ja sitten mie aloitan   mitämielaitanpäälle- paniikin. Viideltä alkaa juhlat eli siihen mennessä pitäisi olla vaatteet päällä, naama piirretty päähän ja hiuksetkin suorittuna.

 

MITEN MIE OSAAN OLLA PELKÄSTÄÄN AIKUISTEN SEURASSA KOKO ILLAN!!!??!!