Eilen oli zumba päivä taas.... Kivaahan siellä oli MUTTA nyt on takamus niin kipiä että istuminen tekee kipiää kävelemisestä puhumattakaan... ja huomenna pitäisi tanssahdella korkokengissä ... NO ehkäpä tämä tästä... tietääpähän jotain tehneensä.

 

Eilinen oli ihan kiva päivä. Aamulla mentiin vaavelin kanssa kerhoon. Mies lähti Tessan kanssa pitkälle lenkille metsään (13 km olivat talsineet). Kerhon jälkeen mies heitti minut ja vaavelin kotiin koska vaaveli halusi taas välttämättä nukkumaan. Unet olivatkin hyvä juttu koska iltapäivällä tuli veljeni lapsineen leikkimään ja siihen tarvitsee energiaa.

Kun isot kotiutui toimistaan ehti he hieman leikkiä pihalla naapurin kanssa ennen kuin vieraat saapuivat. Kun serkut sitten viimein tulivat ei riemulla ollut rajoja. Iltapäivään/iltaan mahtui paljon trammapomppuja ja piiloleikkiä. Neljän kantturoissa teimme koko porukalle ruokaa ja sitten jaksoi taas... oli petshop leikkiä ja siilihippaa yms.

VIiden maissa minä lähdin zumbaan ja lapset jäi trampalle ja kun zumbasta kotiuduin hieman ennen seitsemää olivat lapset vieläkin trampalla... hurjia pomppijoita, tosin olivat he välissä käyneet syömässä hieman jädeä energia täytteeksi.

Puoli kahdeksan maissa vieraat lähtivät ja meidän tytöt siitä sitten nukkumaan. Vanhin oli jo hieman yli väsynyt ja yksi kunnon huutokohtaus seuraavana päivänä päälle laitettavista vaatteista piti järjestää mutta tuo ärhäkkä pannaan täysin väsymyksen piikkiin ja siitäkin selvittiin periksiantamattomuudella ja pitkillä, jokseenikin tuossa vaiheessa aika kireillä pinnoilla. No mutta se on ollutta ja mennyttä. Joka ikinen iikka nukkui hyvin , ja nukkuu siis edelleen. Vanhin pitäisi kohta herättää kouluun mutta muut saavat nukkua puoli kahdeksaan asti...

niin ja IHANAA HUOMENNA ON LAUANTAI... saa nukkua pitkään ja mikä parasta .. TÄMÄ ÄITI LÄHTEE VIIHTEELLE!!!!!!! en malttaisi millään odottaa....