Muskari päivä. Tänään meidän ihana oma muskari opemme oli sairaana ja se sijainen..hmmm tuota mitenköhän sen nyt sanoisi...  "ei ehkä ole ihan niin hyvä kuin oma ihana Tarumme" Koko muskari tunti tuntui ihan samalta massalta ja jos laulun rytmi ei olisi vaihtunut niin olisi luullut että meillä on sama laulu koko tunnin.  Kyllä tuo sijainenkin osasi laulaa ja soittaa mutta huomasi kyllä että se ei työskentele pienten lasten kanssa (on vissiin opiston laulun opettaja tai joku) Noh.. oppiipahan taas arvostamaan ihan oikeaa muskari opea. Hymy

 

Mie olen tänään yrittänyt saada erästä youtube videota tänne mutta se ei nyt oikein ole ottanut onnistuakseen. Se on kuitenkin "mom song" eli äidin laulu, lueskelin yhtä blogia ja siellä se oli ja se on vaan niin hyvä että olisin halunut jakaa sen myös teidän kanssa mutta vielä en ole siinä onnistunut, no ehkä myöhemmin.

 

Isot tytöt oli isänsä kanssa kerhossa luistelupäivässä. Koska luulin että he ovat vain ulkona niin en katsonut yhtään perään että mitä nuo päällensä laittoi ja hiuksetkin jäi vielä eilisille leteille,  tytöt halusivat kuitenkin  mennä sisäänkin  (kaakao tarjoiltiin sisällä) ja siellä ne olivat sitten leikkineet ja laulaneet hmmm... "ei niin siisteissä vaatteissa". (takkutukka resupekat Hymy)