Ulkona on aivan ihana ilma. Aurinko paistaa ja lämpöasteita on varmaan siinä viiden pintaan. Ihan kuin olisi jo kevättä ilmassa, linnut lauleli ja kaikki tuntui superaurinkoiselta kun tuolla aamulenkillä talsittiin. Oikein tuli itselleenkin kevyt ja aurinkoinen oloHymy.

No henkisesti kevyt olo jatkuu vielä näin sisätiloissakin mutta muuten olo on aika turpea, leivoin meinaan mariannekääretorttua ja persikkakääretorttua pakkaseen sunnuntaita varten  (juhlitaan keskimmäisen nimipäiviä hieman myöhäseltään)  ja totta kai siinä leipomisen ohella piti nuolla taikinakulhot ja maistella valmiita tuotoksia,  nam oli hyvää mutta nyt olo on...

Vaavelikin sai maistaa tänään elämäsä ensimmäisen kerran kääretorttua ja hyvällä innolla meni koko palanen. Jälkikäteen vielä maiskutteli huuliaan niin että meinasin että se nielaisee alahuulensa Hymy .

Tässä vaaveli vielä kääretortun muruset naamassa.

Isot tytöt taas yllätys yllätys... PIIRTÄÄ!!! Ne oli aamulla aika kauan ulkona ja tulivat sisälle ihan hikipäisenä ja nälkäisenä. Vanhin söi hyvällä ruokahalulla kolme lautasellista     perunoita ja kinkkukastiketta, keskimmäinen valitti että on kova nälkä mutta silti lautaselta hävisi vain perunat, kinkkukastike oli kuulemma liian makeaa hänen makuunsa Hymy. No täytyy kohta tarjota jotain välipalaa niin saa keskimmäinenkin mahansa täyteen.

Tässä isot piirtää:

 

Iltapäivällä kun mies kotiutuu töistä on ohjelmassa varmasti ulkoilua, ulkoilua ja ulkoilua ja ehkä vielä ulkoilua Hymy, ei tälläisellä ilmalla viitsi kauheasti sisällä homehtua!