Eilen käytiin Inkeroisissa uimassa. Reissu meni suht hyvin keskimmäinen ja vaaveli olivat todella reipaasti, hyppivät ja uivat , hyppivät ja uivat ja hyppivät ja uivat. Vanhimmalla oli pieni kriisi pesäkkeitä  jossakin muhimassa koko ajan. Onneksi ei nyt ihan vallan käynyt huutamaan sitten kuitenkaan.  En tiedä johtuiko vanhimman käytös 1) väsymyksestä, 2) eskari uhmasta, 3) nälästä 4) mummille esittämisestä (mummi oli mukana uimassa)   vai 5)siitä että hänen on niin vaikea hyväksyä jos jokin menee eritavalla kuin normaalisti.   Eli normaalistihan (jos olemma koko porukka uimassa) vaaveli tulee minun  puolelle isot tytöt vaihtelee että kumpi tulee miesten ja kumpi naisten puolelle. Eilen kuitenkin ajattelimme tehdä poikkeuksen että kaikki tytöt tulee minun puolelle. Vanhimman  oli hyvin vaikea sulattaa tätä muutosta, etenkin kun päätös muutoksesta tehtiin vasta kassoilla...  Jonkin aikaa tyttö kiukutteli mutta sitten se meni ohi.... sitten kiukku alkoi uudelleen taas hetken kuluttua... Onneksi saimme kuitenkin uitua ja vanhinkin harkoitteli pääedeltä hyppimistä ja uimista ihan kivasti kiukkukohtausten välissä.  Tiedä häntä ehkäpä se oli  nuo viisi syytä yhdessä mutta joka tapauksessa vanhimmalla oli taas hieman vaikeampaa  eilen kuin muilla.  

KOtimatkalla autossa tajusin että olin unohtanut eväs  (ylläri) banaanit kotiin... kaikki kolme tyttöä hoki koko takaisin tulo matkan että "NÄLKÄ, NÄLKÄ!" Olisi voinut luulla että he eivät olisi ikinä ruokaa saaneet vaikka todellisuudessa ruoka oli vain tunnin verran  myöhässä. Kotona kaikki tytöt kyllä rauhoittui , isot painui ylös leikkimään ja vaaveli "auttoi" minua ruuan laitossa. Onneksi tällä kertaa ruoka riitti ja maistui koko porukalle  vaikka eilinen ruoka olikin vähän asenteela "mitä vain nopeasti sattuu kaapista löytymään...".

Ilta meni sitten ihan kivasti, ei tietoakaan vanhimman kiukuistaja vaavelikaan ei saanut raivokohtauksia ollenkaan.

 

Tänään on vanhimmalla eskarikuvaus. Mummo tulee laittamaan nyt aamusta tytöt hiukset nätisti, eilen illalla pohdittiin vaate valintaa ja onnistuttiinkin löytämään niin tytön kuin äidinkin silmää miellyttävä yhdistelmä. Harmittavaa vaan että tytön huulet ja leuka on aika hurjan näköiset (kuiva atooppinen iho), ollaan nyt kovasti sitä rasvailtu ja tarkoituksena olisi varata läääkäri aika että saataisiin kunnon rasvat reseptillä.  Mutta eiköhän tytöstä kaunis kuva saada... koska eihän noin nätistä tytöstä rumaa kuvaa pysty ottamaan (äitiinsä tullut )

Iltapäivällä oli tarkoitus että mennään vielä Kotkaan uimaan, miehellä alkaa huomenna iltavuorot ja sitten ei taas ehdi (tai voinhan minä tietyt tyttöjen kanssa mennä jos on auto...hmmm)  ja viikonloppukin on jo aika täyteen puukattu.  Mutta täytyy nyt katsoa... mutta yksi juttu on varma.. jos menenmme uimaan niin lähdemme vasta ruuan jälkeen.... en viitsi enään automatkalla kuunnella noiden nälkäkurkien laulantaa .