Eilen tehtii huippuostos, meinaan treeni hulavanne. Vanteella on painoa 1.2 kg ja näin kahden päivän veivaamisen jälkeen voisin todeta että se TOIMII. Aamulla otin pikku aamujumpan vanteen kanssa ja kaksi kertaa sadan sarja sai aika mukavasti hien pintaan.   Hyväostos kyllä täytyy sanoa, 13 euroa ja siitä tuntuu olevan hupia koko perheelle. Mieskin yllätti taidoillaan ja pyöritteli eilen vannetta kuin vettä vaan. 

Tänään ei sitten töiden lisäksi olekkaan tehty muuta kuin pyöritetty hulavennetta ja piirretty sormiväreillä. Sormiväritaiteiluista tuli tuotosta AIKA paljon, keittiössä on kuivumassa jos jonkinmoisia taideteoksia. MInikääpiöllä oli mielenkiintoinen tapa maalata... kädet KOKONAAN värin ja sitten pyyhkimään paperiin, aika hienoja niistä silti tuli vaikka sotku olikin aikamoinen. Tytöistä oli kivaa ja silloin kun tytöistä on kivaa niin minäkin viihdyn.  Taiteilujen jälkeen otettiin hulavanne kilpailu, tai ei se mikään kilpailu ollut. Vanhin laittoi radiostaan Suvi Tewräsniskan soimaan ja aina kukin yritti pyörittää yhden biisin ajan... ja voin sanoa että hiki tuli ja lanne ja kylkiluut on hellinä mutta hauskaa tuo on. Minikääpiö ei jaksa noin painavaa rengasta pyörittää vaan tyytyi esittämään erilaisia tanssiesityksiä omalla vuorollaan. 

Kun kaikilla alkoi kylkiä pakottaa kävin minä pötkölleni vanhimman sängylle ja toimin yleisönä kun minikääpiö piti vanhimmanlle ja keskimmäiselle "kuperkeikka koulua" ja muutakin villiä jumppakoulua. Kikatusta ja kiljuntaa .

Nyt vanhin lukee muille tytöille iltasatua ja kohta se olisi iltahalien ja pusujen aika, ihana iltapäivä kun ei ole varsinaisesti tehty yhtään mitään mutta silti ollaan hulluteltu ja nautittu yhdessä olosta. Huominen vielä ja sittenhän se viikonloppukin jo kolkuttelee ovella. JEEEEE!